Hipp Primul Gris al Copilului, Lapte & Cereale, 250g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Hipp Primul Gris al Copilului, Lapte & Cereale, 250g - Catena

Beneficii Hipp Primul Gris al Copilului, Lapte & Cereale:

Foarte important! Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni.

In forma instant, contin lapte de continuare potrivit varstei copilului, calciu si vitamina D – pentru oase; zinc si vitamina A – pentru sistemul imunitar; iod – pentru tiroida; vitamina C - pentru absorbtia fierului; acizi grasi Omega-3 (ALA) – pentru dezvoltarea creierului si a tesutului nervos; galacto-oligozaharide din lactoza; cereale valoroase, usor de digerat (fara gluten).

Se prepara cu apa. Potrivite ca masa pentru copiii care au inceput diversificarea, in completarea alaptarii sau hranirii cu biberonul.

Ambalat in atmosfera protectoare.

Informatii importante:

Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

Pentru a asigura sanatatea copilului dumneavoastra va rugam preparati produsul conform instructiunilor si cantitatilor indicate. intotdeauna utilizati o lingurita cand hraniti copilul si preparati o masa proaspata de fiecare data.

Sigilati bine pachetul dupa fiecare deschidere si depozitati cutia la temperatura camerei, intr-un loc uscat. Va rugam nu incalziti masa la microunde – risc de arsuri! Asigurati igiena dentara a copilului dumneavoastra incepand cu aparitia primului dinte, inainte de culcare, si nu-i mai dati nimic sa manance ulterior. Va rugam acordati atentie unei alimentatii echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE