Nestle Nan 3 - Lapte praf premium pentru copii mici, 400g

-20%
Nestle Nan 3 - Lapte praf premium pentru copii mici, 400g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Nestle Nan 3 - Lapte praf premium pentru copii mici, 400g - Catena

Care este laptele potrivit pentru juniorul tau?

Stiai ca puiul tau are nevoie de o cantitate de aproape 5 ori mai mare de Calciu decat adultii per kg corp?
 
Expertii nostri au dezvoltat un lapte praf NAN -OPTIPRO® 3 HM-O inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul proteinelor si al laptelui matern, tinand cont de nevoile nutritionale ale copiilor de varsta mica in aceasta etapa a dezvoltarii.
 
Acest lapte praf Nan este destinat copiilor de varsta mica de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei, pentru o crestere sanatoasa.
 
OPTIPRO®, tehnologia folosita in acest lapte praf Nan, este o tehnologie speciala de optimizare a proteinelor in funcÅĢie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.
 
HM-O este o formula unica.
 
2'-FL este o oligozaharida identica structural cu cea mai abundenta din laptele matern.
 
Vitaminele A, C si D din acest lapte praf Nan 3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Calciul este necesar pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. Fierul, Zincul si Iodul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor.
 
In compozitia acestui lapte praf Nan 3 intra si bacterii benefice esentiale pentru sanatatea celui mic. L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern

CELE MAI RECENTE ARTICOLE