TOPFER Bio 1 x 600 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

TOPFER Bio 1, 600 g - Catena

Topfer Bio 1 este o formula de lapte praf degrasat organic pentru sugari, ce poate fi oferita de la nastere pana la varsta de 6 luni, in cazul in care alaptarea nu este posibila. Are consistenta apropiata de cea a laptelui matern, indeplinind cei mai exigenti parametri calitativi si noile cerinte din domeniul alimentatiei.

Combinatie unica 

Topfer Bio 1 are in compozitie acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA) si sustine colonizarea tractului instestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor, fiind adaptat nevoilor nutritionale speciale ale copilului. Pentru producerea acestui produs s-au folosit doar ingrediente de cultura organica.

Atentionari speciale

Fierbeti cantitatea de apa necesara pentru prepararea laptelui formula si raciti pana la temperatura de 50 C. Puneti aproximativ jumatate din apa fiarta in sticla, apoi adaugati cantitatea de Topfer Bio 1 prevazuta in tabel. Inchideti sticla si agitati cu putere, adaugati restul de apa fiarta, agitati, dupa care lasati continutul sa se raceasca pana la temperatura de baut.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE