Milupa Milumil Junior 1+, 1+ an X 600 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Milupa Milumil Junior 1+, 1+ an X 600 g - Catena

Cu peste 90 de ani de experienta pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat Milumil Precinutri fara ulei de palmier adaugat, in completarea dietei echilibrate si sanatoase a copilului tau.

Burtica joaca un rol important in dezvoltarea copilului tau, deoarece ii influenteaza cresterea si sistemul natural de aparare.  Chiar si dupa varsta de un an, micutul tau are nevoie de o alimentatie diferita de cea a adultilor,  asadar si laptele pe care il consuma ar fi recomandat sa fie diferit de cel al adultilor.

Milumil 1+ Precinutri contine nutrienti esentiali  pentru dezvoltarea armonioasa a copilului tau.

2 canute  a 200ml de MIlumil Junior contribuie la asigurarea necesarului zilnic de Fier, Calciu si Vitamina D, pentru o dezvoltare normala a creierului si a oaselor*.

Milumi Junior 1+ PRECINUTRI contine:

  • GOS/FOS: Mix  de fibre scGOS/lcFOS
  • ALA*( omega 3): ALA (acid alfa-linolenic)
  • Vitamina D&Calciu:  Calciu si Vitamin D pentru dezvoltarea normala a oaselor* 
  • Fier: fierul are un rol important in dezvoltarea cognitiva normala*

*Toate formulele de lapte de continuare contin ALA, DHA, Fier, Fitamina D si Calciu

*Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor. Calciul si vitamina D sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii.                                

 

Ingrediente

Lactoza (din lapte de vaca), lapte de vaca degresat, maltodextrina, ulei de floarea soarelui, ulei de rapita,  galactooligozaharide (din lapte de vaca), ulei de floarea soarelui bogat in acid oleic, ulei de cocos, fosfat tricalcic, citrat de potasiu, carbonat de calciu, fructooligozaharide, citrat de magneziu, clorura de potasiu, citrat de sodiu, acid L-ascorbic, L-ascorbat de sodiu, inozitol, sulfat feros, sulfat de zinc, D-pantotenat de calciu, DL-alfa tocoferil acetat, antioxidant (ascorbil palmitat), nicotinamida, riboflavina, hidroclorura de tiamina, retinil palmitat, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, iodura de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, fitomenadiona, D-biotina, cianocobalamina.*=solide

 

 

Conditii de pastrare

  • Pastreaza produsul la loc uscat si racoros (<25°C). Nu refrigera.
  • Pastrat in conditiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 saptamani de la deschiderea ambalajului.
  • Odata deschis, resigilati ambalajul, depozitati-l intr-un loc uscat si racoros (nu la frigider).
  • A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj.

Recomandari importante

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si copii de varsta mica. Cand nu mai puteti alapta, cereti sfatul medicului.

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE