Olioseptil Voies Urinaires (Cai urinare), 15 capsule

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Olioseptil Voies Urinaires (Cai urinare), 15 capsule - Catena

Capsulele Olioseptil Voies Urinaires (Cai urinare) reprezinta un supliment alimentar pe baza de uleiuri esentiale de Cimbru-de-iarna, Cajeput, Marar, Rozmarin, Cuisoare, Ienupar si Arbore-de-ceai.
 
Uleiurile esentiale din capsulele Olioseptil sunt microemulsionate in suport de ulei de masline presat la rece, (prima extractie) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic si chemotipic, riguros selectionate pe baze stiintifice pentru aromatograma lor, si combinate de maniera complementara pentru a actiona sinergic in vederea obtinerii unei eficacitati optime.
 
Suplimentul contribuie la functionarea normala a aparatului urinar, datorita complexului de 7 uleiuri esentiale de Cimbru-de-iarna, Cajeput, Marar, Rozmarin, Cuisoare, Ienupar si Arbore-de-ceai.
 
Dupa ingestie, capsula se dizolva pentru a elibera rapid uleiurile in tractul digestiv si a asigura o biodisponibilitate adecvata a acestora. 
 

Ingrediente Olioseptil Voies - Urinaires:

 
Emulsifiant: lecitina de soia; capsula vegetala (hipromeloza) complex de uleiuri esentiale Cimbru-de-iarna/ Satureja montana- parti aeriene, Cajeput / Malaleuca cajeputii- ramuri Marar, Anethum graveolens- fructe, Rozmarin/Rosmarinus officinalis-parti aeriene, Ienupar/Juniperus communis- ramuri, Cuisoare/Eugenia caryophyllus-muguri florali, Arbore de ceai/Melaleuca alternifolia- frunze , agent de incarcare ; ulei de masline (presat la rece, prima extractie).
 

Mod de preparare si administrare Olioseptil Voies - Urinaires:

 
Cate o capsula, dimineata, la pranz, si seara, inainte de masa, timp de 5 zile.
 
Pentru persoanele care prezinta un teren sensibil se recomanda o capsula /zi, in cure de 15 zile.
 

Precautii / Atentionari Olioseptil Voies - Urinaires:

 
A se consuma de preferinta inainte de data expirarii indicata pe ambalaj.
 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
 
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 
 
Olioseptil Voies Urinaires (Cai urinare) nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteza, fara avizul medicului.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE