Obegrass X 30 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Obegrass X 30 plicuri - Catena

Obegrass este un supliment alimentar natural care are rolul de a regla tranzitul intestinal, de a reduce absorbtia grasimilor si nivelul colesterolului. Intareste sistemul imunitar si ofera organismului tau un complex de nutrienti util pentru scaderea in greutate.

Obegrass este un supliment alimentar de ultima generatie, 100% natural

Tinand cont de faptul ca ingredientele din care este obtinut sunt reprezentate de fructo-oligo-zaharide, chitosan, vitamina C si extract de strugure, Obegrass este unul dintre cele mai apreciate si bine vandute suplimente naturale de profil.

Care sunt beneficiile unei cure cu Obegrass

Datorita compusilor sai naturali, Obegrass asigura organismului aportul de nutrienti utili. Astfel, fructo-oligo-zaharidele regleaza tranzitul intestinal, avand aceleasi proprietati ca fibrele dietetice, stimuleaza cresterea bifidobacteriilor endogene care protejeaza aparatul digestiv de infectii, ajuta digestia, regleaza si controleaza aciditatea tubului digestiv si reduce absorbtia lipidelor. Chitosanul se leaga de lipide, grasimi pe care le incorporeaza, eliminandu-le, apoi, prin excretie. Vitamina C sporeste eficienta chitosanului, iar extractul de strugure are actiune antioxidanta.

Care sunt efectele unei cure cu Obegrass

Primul lucru care se poate observa este o modificare in obiceiurile intestinale − cu alte cuvinte, se vor imbunatati numarul si frecventa scaunelor, la fel ca si textura, culoarea si mirosul. Pe de alta parte, se va observa reducerea progresiva a greutatii corporale. Toate acestea pot fi accelerate daca se va opta si pentru o dieta echilibrata si sanatoasa si pentru practicarea unui minim de exercitii fizice.

 

Obegrass, suplimentul alimentar fara efecte adverse

Obegrass nu are niciun fel de efect advers si poate fi administrat impreuna cu oricare alt tratament medicamentos.
Atentie! Produsul nu trebuie administrat in timpul sarcinii, in perioadele de alaptare si la copiii sub 12 ani.

 

Mod de administrare

Obegrass, conform ingredientelor sale, poate fi administrat pe termen lung, cu conditia sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata (DZR). Mai mult, ar fi foarte bine sa se utilizeze cel putin de 2 ori pe an pe perioade de 3 sau 4 luni. Cele mai bune rezultate se obtin in cazul in care exista o constanta in administrare si in contextul unei diete hipocalorice si al unui regim moderat de exercitii fizice. Se recomanda administrarea OBEGRASS, 1 pliculet, cu 10 minute inainte de mesele principale.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE