LA CABINE- ANTI IMPERFECTIONS fiola 1x2 ML

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE- ANTI IMPERFECTIONS fiola 1x2 ML - Catena

LA CABINE- ANTI IMPERFECTIONS fiola contine un amestec de ingrediente atent selectionate care contribuie la eliminarea imperfectiunilor de pe piele. Acidul salicilic, alantoina si Buchu ajuta la eliminarea impuritatilor din piele, la micsorarea porilor si matifierea tenului in timp ce hranesc si protejeaza tenul.
 
Acidul salicilic are efect antiacneic si antimicrobian tinand sub control dezvolatrea bacteriilor de la nivelul tegumentului, exfoliaza celulele moarte si desfunda porii. Contribuie la regenerarea celulara si mentinerea sanatatii pielii.
 
Alantoina are efect anti-iritant, calmeaza pielea iritata si contribuie la regenerarea acesteia. Imbunatateste structura pielii, amelioreaza inflamatiile cutanate si are efect epiteliant si cicatrizant.
 
Buchu este o planta cu proprietati antioxidate, antiinflamatorii si cicatrizante ajutand la diminuarea imperfectiunilor.
 

Mod de folosire

Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE