LA CABINE-COLLAGEN BOOST fiole 10 X 2 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE-COLLAGEN BOOST fiole 10 X 2 ml - Catena

Fiolele cu colagen LA CABINE contin colagen pur, Spilanthes Acmella, Tetrapeptide, Squalene si L-carnosine care contribuie la restructurarea densitatii tesutului facial, ofera fermitate tenului si cresc nivelul de colagen din piele. Un nivel ridicat de colagen in piele previne aparitia ridurilor si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.

Ingrediente si beneficii

Pe langa colagen, fiolele contin Spilanthes Acmella care stimuleaza productia de colagen si densitatea celulara care ajuta la refacerea fermitatii pielii, inca de la prima aplicare.

Tetrapeptidele reduc ridurile, restabilesc fermitatea tesuturilor si restructureaza arhitectura fetei. Tripeptidele au efect dual, de crestere a productiei interne de colagen si de protectie a colagenului de deteriorarile care pot aparea ca urmare a stresului oxidativ. Squalene este un ingredient cu proprietati hidratante care impiedica pierderile de apa de la nivelul tenului, mentine supletea pielii si reface functia de bariera a pielii.

L-Carnosine are rol de protejare a proteinelor, intarziind procesul de imbatranire celulara si de aparitie a ridurilor. De asemenea ajuta la formarea unui film protector pe piele care tine la distanta poluarea.

In urma aplicarii de fiole cu colagen creste nivelul de colagen in piele cu pana la 90% iar ridurile sunt diminuate cu pana la 40%.

Mod de folosire Fiole cu colagen LA CABINE

Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si/sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE