LA CABINE - fiole 10 x 2 ml cu efect de umplere si reducere a liniilor de expresie

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE - fiole 10 x 2 ml cu efect de umplere si reducere a liniilor de expresie - Catena


LA CABINE - fiole cu efect de umplere si reducere a liniilor de expresie sunte fiole antirid concentrate, fara parfum, cu tehnologie fosfolipidica, placut de aplicat, iar in contact cu pielea confera catifelare si confort. Datorita diferitelor proprietati biologice ale fosfolipidelor si afinitatii acestora cu pielea, imbunatateste biodisponibilitatea ingredientelor active de pe fata si din straturile cele interioare ale epidermei.
 
Amestecul diferitelor ingrediente active din aceste fiole antirid actioneaza la diferite niveluri epidermice si creeaza o sinergie intre ele, obtinand astfel un efect optim.
 
La Cabine sunt fiole antirid cu un continut ridicat de ingrediente active puternice precum B-glucani, acid hialuronic sau peptide de frumusete care stimuleaza regenerarea celulara, mentin elasticitatea tenului si ajuta la relazarea trasaturilor faciale pentru un efect asemanator botox-ului.
 

Beneficii LA CABINE - fiole antirid, cu efect de umplere si reducere a liniilor de expresie:

 
* Reduc aspectul ridurilor de expresie;
* Fiole antirid ce ofera fermitate fetei si un efect de strangere;
* Inmoaie si netezesc fata. 
 

Mod de folosire LA CABINE - fiole antirid

 
Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE