Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate

3 la preț de 2
Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate - Catena

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care sustine sanatatea tractului respirator superior, datorita celor 8 extracte naturale pe care le contine: 

Ingrediente si beneficii Naturalis SinuStop:

  • Extractele din floarea de Soc, Verbina si flori de Lumanarica contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustin buna functionare a tractului respirator.
  • Lumanarica sustine expectoratia secretiilor bronsice, iar Cimbrul-de- cultura usureaza expectoratia.
  • Extractele de flori de Lumanarica, de Cimbru-de-cultura, flori de Ciubotica-cucului, Verbina si flori de Tei au efect linistitor si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.
  • Socul sustine sistemul imunitar, ajuta in caz de tuse, raguseala.
  • Teiul sustine expectoratia si ajuta la eliminarea secretiilor bronsice. 
  • Andrographis Paniculata asigura confortul respirator in cazul problemelor respiratorii precum tusea si iritatiile in gat.
  • Asocierea extractului din flori de Tei cu extractul din flori de Lumanarica si cel de Verbina contribuie la obtinerea confortului respirator si sustine sanatatea tractului respirator.

 

Compozitie/comprimat

floare de Ciubotica-cucului (40mg/comprimat), radacina de Ghintura-galbena (40mg/comprimat), floare de Lumanarica (40mg/comprimat), floare de Soc (40mg/comprimat), floare de Verbina (40mg/comprimat), Andrographis Paniculata (40mg/comprimat), Cimbru-de-cultura (40mg/comprimat), floare de Tei (40mg/comprimat).

Doze si mod de administrare

Naturalis SinuStop se administreaza doar la adulti, cate 2-3 comprimate pe zi.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE