HartMann Tensoval duo control II - pentru brat,900223

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

HartMann Tensoval duo control II - pentru brat,900223 - Catena

HartMann Tensoval Duo Control II este un tensiometru digital pentru brat, destinat masurarii tensiunii arteriale rapid, comod si sigur. Este un dispozitiv automat care combina doua metode de masurare a tensiunii arteriale: metoda lui Korotkoff si metoda oscilometrica.

HartMann Tensoval Duo Control II afiseaza atat valorile tensiunii arteriale sistolice si diastolice, cat si frecventa pulsului. Are inclus senzor pentru aritmiile cardiace.

Beneficii Tensiometru digital de brat HartMann Tensoval Duo Control II

Combinatie inovatoare a doua tehnologii de masurare (Korotkoff si oscilometrica). Acuratete excelenta in determinarea pulsului si a tensiunii arteriale. Recunoasterea tulburarilor de ritm. Utilizare simpla si confortabila. Ajusteaza presiunea de umflare a mansetei in functie de utilizator.
 
Memoreaza cate 30 de valori pentru doi utilizatori (cu data si ora). Indicat pentru circumferinte ale bratului intre 22 cm si 42 cm (manseta normala sau large). Prevazut cu manseta decupata anatomic. Posibilitate de conectare la retea. Validat clinic in concordanta cu standardele medicale internationale. Baterii incluse pentru 1400 masuratori. Permite conectarea la calculator prin USB.
 

Indicatii Tensiometru digital de brat HartMann Tensoval Duo Control II

Controlul regulat al tensiunii la domiciliu in vederea depistarii unei afectiuni cardiace. Tensiometru indicat si pentru persoanele cu hipertensiune arteriala (tensiune marita) si diferite tipuri de aritmie cardiaca.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE