Tensiometru OMRON M3 COMFORT/2020 + TAXA VERDE 0.51 RON

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.catenapascupas.ro

Tensiometru OMRON M3 COMFORT/2020 + TAXA VERDE 0.51 RON - Catena

Tensiometru electronic de brat OMRON M3 Comfort este un tensiometru de brat compact, complet automat, care functioneaza pe principiul masuratorilor oscilometrice. Tensiometru de brat OMRON masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilirea presiunii sau repetarea operatiunii de umflare, tensiometru electronic de brat OMRON M3 utilizeaza tehnologia avansata „IntelliSense”.
 
Similar tuturor tensiometrelor automate din „seria M”, tensiometru electronic de brat OMRON M3 Comfort detine tehnologia IntelliSense pentru o masurare confortabila, rapida si precisa a tensiunii arteriale. In timp ce manseta se potriveste pentru marea majoritate a bratelor (22 – 32 cm), ghidul de infasurare corecta si afisajul mare face ca rezultatele sa fie clare si usor de citit.
 

Bataile neregulate ale inimii

 
Tensiometru de brat M3 Comfort detecteaza bataile neregulate ale inimii in timpul masurarii si emite un semnal de avertizare in momentul afisarii rezultatului masurarii. 
 
In momentul in care tensiometru electronic de brat detecteaza batai neregulate ale inimii, va aparea pe ecran un simbol de avertizare chiar in timpul masuratorii. De asemenea, tensiometru electronic de brat OMRON M3 are un indicator pentru nivelul hipertensiunii, care arata daca tensiunea arteriala depaseste limitele normale.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE