Uractiv forte, 10 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Uractiv forte, 10 capsule - Catena

Uractiv Forte este un supliment alimentar destinat mentinerii sanatatii aparatului urinar. Uractiv Forte contribuie la imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor, favorizeaza diureza si eliminarea substantelor toxice din organism.
 
O buna functionare a rinichilor este esentiala pentru sanatatea intregului organism, rinichii fiind organe vitale, cu rol de filtrare si eliminare a compusilor toxici. Daca sistemul urinar este afectat, atunci si sanatatea noastra poate avea de suferit. Problemele sistemului urinar se pot manifesta prin disconfort, urinari dese, usturime la urinare, miscorarea debitului urinar, toate aceste simptome punandu-si amprenta asupra starii de sanatate. 
 
Uractiv Forte este un supliment alimentar care ajuta la imbunatatirea functiei rinichilor, fiind de ajutor in caz de urinari dese sau usturime la urinare. 
 
Uractiv Forte contine extract de frunze de strugurii ursului si albastru de metilen. Albastru de metilen este o substanta cu puternice efecte antifungice si antibacteriene, luptand impotriva dezvoltarii microbilor si contribuind la o mai buna functionare a sistemului urinar.
 
Extractul de frunze de struguri ursului are efect astringent, antibacterian si antiinflamator, sprijinind actiunea albastrului de metilen si ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism. 

 

Beneficii Uractiv Forte

  • Ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar;
  • Favorizeaza diureza;
  • Mentine functia de excretie a rinichilor;
  • Contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism.
 

Mod de administrare Uractiv Forte

  • Copii peste 12 ani: 1 capsula de Uractiv Forte pe zi;
  • Adulti: 1 capsula de Uractiv Forte de 2 ori pe zi.
 
Uractiv Forte se administreaza de la primele simptome, pana la disparitia totala a acestora, dar nu mai mult de 14 zile.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE