Ultra-C Imuno Complex 30 capsule, 1+al 2-lea la 50%

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Ultra-C Imuno Complex 30 capsule, 1+al 2-lea la 50% - Catena

Sistemul imunitar este un sistem complex care asigura protectia organismului impotriva virusurilor, bacteriilor, parazitilor si toxinelor. ULTRA-C IMUNO COMPLEX contine o formula complexa pe baza de vitamina C, D, seleniu si zinc, cu o biodisponibilitate ridicata care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar. 
Nutra-C™ contine vitamina C non-acida, cu o absorbtie ridicata si retentie prelungita in organism. Vitamina D, cu rol esential in buna functionare a sistemului imunitar, este completata de efectele zincului si seleniului, ambele minerale avand o eficienta crescuta si o absorbtie ridicata: seleniul are o biodisponibilitate crescuta iar zincul se elibereaza treptat si fara a provoca stres oxidativ. 
 
Beneficii ULTRA-C IMUNO COMPLEX
Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina D, Zinc, Seleniu)
Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, Zinc, Seleniu)
Sprijina mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea (vitamina C). Efectul benefic  se obtine in conditiile unui consum zilnic de 200 mg, in plus fata  de aportul zilnic recomandat de vitamina C.
Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice (vitamina C) 
Contribuie la functionarea normala a glandei tiroide (Seleniu)
Ajuta la metabolismul energetic normal (vitamina C) 
Mentine sanatatea pielii, parului, unghiilor, sistemului osos (Zinc)
Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E (vitamina C)
Sprijina formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dintilor, pielii  (vitamina C)
Ajuta la sinteza normala de ADN si la procesul de diviziune celulara (Zinc)
ULTRA-C IMUNO COMPLEX este incapsulat in capsule vegetale cu eliberare imediata Vcaps® Plus.
 
Mod de utilizare ULTRA-C IMUNO COMPLEX:
1 capsula pe zi, preferabil dimineata cu o jumatate de ora inainte de masa, cu 250ml de apa. In situatii deosebite sau pentru persoane supraponderale, se poate lua 1 capsula dimineata si 1 capsula seara. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Insomnie - cauze si remedii
  Insomnie - cauze si remedii

  Orice om poate experimenta, la un moment dat in viata, o noapte alba, independent de voia sa. Ce e de facut, insa, atunci cand, tot mai des, Mos Ene intarzie sa apara? Orele de somn pierdute au consecinte…

 • Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa
  Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa

  Glezna este o articulatie care uneste gamba cu piciorul. Tibia si fibula sunt cele doua oase aflate la nivelul gambei care impreuna cu os numit talus formeaza glezna. Ligamentele sunt cele care asigura…

 • Hiperglicemie. Simptome glicemie mare
  Hiperglicemie. Simptome glicemie mare

  Glicemia mare sau hiperglicemia este asociata cu diabetul si se caracterizeaza prin aparitia unor simptome precum stare de voma, foame si sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Daca…

 • Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022
  Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022

  Competitia de alergare Baneasa Forest Run, a avut loc duminica, 10 aprilie, in inima padurii Baneasa din Bucuresti. Acest eveniment de alergare pentru amatori, are doua editii anuale, de primavara si…