Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate

3 la preț de 2
Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis SinuStop x 30 comprimate filmate - Catena

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care sustine sanatatea tractului respirator superior, datorita celor 8 extracte naturale pe care le contine: floare de Ciubotica-cucului (40mg/comprimat), radacina de Ghintura-galbena (40mg/comprimat), floare de Lumanarica (40mg/comprimat), floare de Soc (40mg/comprimat), floare de Verbina (40mg/comprimat), Andrographis Paniculata (40mg/comprimat), Cimbru-de-cultura (40mg/comprimat), floare de Tei (40mg/comprimat).
 
Beneficii Naturalis SinuStop:
Extractele din floarea de Soc, Verbina si flori de Lumanarica contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustin buna functionare a tractului respirator.
Lumanarica sustine expectoratia secretiilor bronsice, iar Cimbrul-de- cultura usureaza expectoratia.
Extractele de flori de Lumanarica, de Cimbru-de-cultura, flori de Ciubotica-cucului, Verbina si flori de Tei au efect linistitor si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.
Socul sustine sistemul imunitar, ajuta in caz de tuse, raguseala.
Teiul sustine expectoratia si ajuta la eliminarea secretiilor bronsice
Andrographis Paniculata asigura confortul respirator in cazul problemelor respiratorii precum tusea si iritatiile in gat.
 
Asocierea extractului din flori de Tei cu extractul din flori de Lumanarica si cel de Verbina contribuie la obtinerea confortului respirator si sustine sanatatea tractului respirator.
 
Doze si mod de utilizare:
Se administreaza doar la adulti. Doza este de 2-3 comprimate pe zi.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE