Secom Alive - fara fier, 30 tablete

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Secom Alive - fara fier, 30 tablete - Catena

Secom Alive in varianta fara fier ofera solutia 100% naturala pentru obtinerea unui nivel optim de energie. Cele 133 de ingrediente esentiale asigura in plus imbunatatirea si cresterea imunitatii pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos: 29 vitamine si minerale, 37 de extracte din fructe, legume si plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanti si 18 aminoacizi.

Secom Alive lucreaza pentru normalizarea metabolismului energetic si deci pentru reducerea oboselii si extenuarii. Are semnificative efecte pozitive si in functionarea normala a sistemului nervos mentinand sanatatea psihica, performanta mentala si functia cognitiva.

Consumul corespunzator de Secom Alive asigura sanatatea sistemului osos si muscular, formarea normala a globulelor rosii, formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor si a dintilor, reglarea activitatii hormonale si protejarea impotriva stresului oxidativ.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE