Uractiv forte, 10 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Uractiv forte, 10 capsule - Catena

Uractiv Forte este un supliment alimentar destinat mentinerii sanatatii aparatului urinar. Uractiv Forte contribuie la imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor, favorizeaza diureza si eliminarea substantelor toxice din organism.
 
O buna functionare a rinichilor este esentiala pentru sanatatea intregului organism, rinichii fiind organe vitale, cu rol de filtrare si eliminare a compusilor toxici. Daca sistemul urinar este afectat, atunci si sanatatea noastra poate avea de suferit. Problemele sistemului urinar se pot manifesta prin disconfort, urinari dese, usturime la urinare, miscorarea debitului urinar, toate aceste simptome punandu-si amprenta asupra starii de sanatate. 
 
Uractiv Forte este un supliment alimentar care ajuta la imbunatatirea functiei rinichilor, fiind de ajutor in caz de urinari dese sau usturime la urinare. 
 
Uractiv Forte contine extract de frunze de strugurii ursului si albastru de metilen. Albastru de metilen este o substanta cu puternice efecte antifungice si antibacteriene, luptand impotriva dezvoltarii microbilor si contribuind la o mai buna functionare a sistemului urinar.
 
Extractul de frunze de struguri ursului are efect astringent, antibacterian si antiinflamator, sprijinind actiunea albastrului de metilen si ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism. 

 

Beneficii Uractiv Forte

 • Ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar;
 • Favorizeaza diureza;
 • Mentine functia de excretie a rinichilor;
 • Contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism.
 

Mod de administrare Uractiv Forte

 • Copii peste 12 ani: 1 capsula de Uractiv Forte pe zi;
 • Adulti: 1 capsula de Uractiv Forte de 2 ori pe zi.
 
Uractiv Forte se administreaza de la primele simptome, pana la disparitia totala a acestora, dar nu mai mult de 14 zile.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari
  Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari

  Sofranelul este considerata una dintre cele mai vechi culturi existente, aceasta planta minunata avandu-si radacinile in Egiptul Antic, Grecia, dar si in alte zone ale lumii. In zilele noastre, aceasta…

 • Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5
  Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5

  Vitamina B5 este o vitamina solubila in apa care se gaseste in toate celulele vii din corp. Specialistii au demonstrat ca vitamina B5 are o multime de roluri importante in organism. De exemplu, transforma…

 • Disfunctie erectila – informatii complete
  Disfunctie erectila – informatii complete

  Aproape toti barbatii s-au confruntat cu probleme de erectie intr-un anumit moment al vietii. Iar acest lucru poate fi oarecum normal, problema putand avea diferite cauze. In schimb, daca un barbat nu…

 • Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor
  Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor

  Este firesc sa va confruntati, uneori, cu pierderi de memorie. Oricine uita, la un moment dat, sa cumpere paine sau apa, unde sunt cheile de la masina sau cum se numeste numele persoanei pe care tocmai…