Activaloe forte, gel standardizat x 500 ml

-20%
Activaloe forte, gel standardizat x 500 ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Activaloe forte, gel standardizat x 500 ml - Catena

ACTIValoe FORTE este un gel de Aloe vera de inalta calitate, intrucat garanteaza un continut standardizat de minimum 10% polizaharide (eficiente din punct de vedere biologic) in fiecare cutie, fiind astfel unic pe piata.
 
Contine Qmatrix ACTIValoe de la ALOECORP Inc. ACTIValoe FORTE este un lichid limpede, nu foarte dens, deoarece densitatea gelului este data de structura fizica a celulelor din care se formeaza si, in plus, gelul nu este aditivat artificial cu agenti de ingrosare.
 
Efecte:
Contribuie la sanatatea gastro-intestinala, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar,ajuta la reglarea tranzitului si la mentinerea peristaltismului intestinal normal, sustine digestia si functia intestinului, creste rezistenta la efort psihic, contribuie la mentinerea glicemiei in limite normale.
Calmarea arsurilor stomacale si reducerea balonarii; Reglarea tranzitului intestinal; Mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului; Convalescenta, ca bautura reconfortanta; In cazuri de oboseala cronica.
 
Mod de administrare: 
Pentru sustinerea sistemului digestiv sau in perioade de convalescenta se amesteca 25 ml ACTIValoe FORTE cu aprox. 100ml de apa rece. In celelalte cazuri, se amesteca15 - 20 ml ACTIValoe FORTE cu aceeasi cantitate de apa si se consuma o datasau de doua ori pe zi cu cel putin ½ ora inainte de masa. Se recomanda maximum 50 ml de ACTIValoe FORTE pe zi. Pentru copiii intre 3 și 12 ani se recomanda maximum 15 ml pe zi. Durata de utilizare: Se recomanda sa se alterneze cure de 3 luni cu pauze de 1 luna intre cure. Datorita continutului scazut de aloina. Vezi in cutie buletinul de analiza cu explicatiile.
 
Contraindicații: 
Nu se administreaza la copii cu varsta de pana la 3 ani, la femei insarcinate sau care alapteaza, precum si celor care au intoleranta individuala la Aloe vera. A se administra cu prudenta in: inflamatii intestinale acute - boala Crohn, colite ulcerative; ileus, abdomen chirurgical acut, dureri abdominale de etiologie necunoscuta.
 
Compoziție:
Apa purificata, Qmatrix ACTIValoe, acid citric (antioxidant, conservant) 0,11%, sorbat de potasiu (conservant) 0,1%, benzoat de sodiu (conservant) 0,1%.
 
Mod de prezentare:
500 ml

CELE MAI RECENTE ARTICOLE