Naturalis VizualMax, 30 capsule moi

3 la preț de 2
Naturalis VizualMax, 30 capsule moi
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis VizualMax, 30 capsule moi - Catena

Naturalis VizualMax este un supliment alimentar cu o formula complexa care ajuta la mentinerea normala a vederii. VizualMax contine acizi grasi Omega-3, vitaminele A, B2, C si E si un complex de minerale care contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si la imbunatatirea vederii.
 
Complexul de minerale contine zinc, seleniu, cupru, betacaroten, zeaxantina si luteina, nutrienti esentiali pentru protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si pentru o vedere sanatoasa.
 
Luteina si zeaxantina sunt doua substante recunoscute pentru imbunatatirea vederii si sunt extrase din flori de craite. Aceste doua substante se gasesc in cantitate mare in retina si in macula (o zona mica care se gaseste in centrul retinei), retina fiind responsabila de perceperea imaginilor. Pe masura ce inaintam in varsta, creste riscul de deteriorare a maculei si, de aceea, un aport de luteina si zeaxantina poate contribui la mentinerea unei vederi optime.
 
Calitatea vederii, poate fi, insa, influentata si de factorii de mediu precum si de expunerea la ecranele cu lumina albastra (televizoare, calculatoare, tablete, telefoane mobile), de aceea un aport optim de antioxidanti, luteina si zeaxantina poate sustine si chiar ajuta la imbunatatirea vederii.
 
Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea organismului contribuind la buna functionare a sistemului nervos, pentru sanatatea sistemului cardio-vascular dar au un rol esential si pentru sanatatatea si imbunatatirea vederii. In conditiile in care organismul uman nu are capacitate de a-i produce singur, acizii grasi Omega-3 trebuie sa fie inclusi in dieta zilnica (prin consumul de alimente bogate in Omega-3) sau prin suplimente alimentare.
 
Beneficii Naturalis VizualMax
Datorita acidului DHA* (din uleiul de peste), a vitaminei B2 si a zincului, contribuie la mentinerea vederii normale.
Cuprul contribuie la protejarea constituentilor celulari, iar seleniul si vitaminele A, B2, C si E la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina C contribuie la formarea colagenului, care ajuta la functionarea normala a vaselor de sange. 
Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E.
 
Mod de administrare Naturalis VizualMax:
1-2 capsule pe zi, dupa masa.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Insomnie - cauze si remedii
  Insomnie - cauze si remedii

  Orice om poate experimenta, la un moment dat in viata, o noapte alba, independent de voia sa. Ce e de facut, insa, atunci cand, tot mai des, Mos Ene intarzie sa apara? Orele de somn pierdute au consecinte…

 • Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa
  Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa

  Glezna este o articulatie care uneste gamba cu piciorul. Tibia si fibula sunt cele doua oase aflate la nivelul gambei care impreuna cu os numit talus formeaza glezna. Ligamentele sunt cele care asigura…

 • Hiperglicemie. Simptome glicemie mare
  Hiperglicemie. Simptome glicemie mare

  Glicemia mare sau hiperglicemia este asociata cu diabetul si se caracterizeaza prin aparitia unor simptome precum stare de voma, foame si sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Daca…

 • Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022
  Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022

  Competitia de alergare Baneasa Forest Run, a avut loc duminica, 10 aprilie, in inima padurii Baneasa din Bucuresti. Acest eveniment de alergare pentru amatori, are doua editii anuale, de primavara si…