ALLÉ gel, 100 g


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta

Alege farmacia

ALLÉ gel, 100 g - Catena

ALLÉ gel este un medicament care face parte din grupa farmacoterapeutica: medicatie antivaricoasa, topice cu heparina sau heparinoizi, combinatii.
 
ALLÉ gel este indicat in: 
 
  • tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) si a complicatiilor inflamatorii ale acestora precum si ale bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale); 
  • profilaxia flebitelor; 
  • tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame).
 

Utilizare ALLÉ gel

Pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm, la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g gel de 1-3 ori pe zi, dupa care se maseaza usor. In cazul tratamentelor afectiunilor venoase, nu este recomandata masarea zonei ci aplicarea unui pansament ocluziv peste zona pe care a fost aplicata gelul. Durata tratamentului depinde de recomandarile medicului si de efectul terapeutic obtinut. Se recomanda reevaluarea clinica a pacientului dupa 2 saptamani de la inceperea tratamentului.
 

ALLÉ gel - Contraindicatii

  • hipersensibilitate la heparina, la diclofenac, la alte antiinflamatoare nesteroidiene, la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre excipientii medicamentului;
  • leziuni cutanate, indiferent de etiologia acestora: dermatite supurative, eczeme, plagi, hemoragii, infectii cutanate, arsuri;
  • trimestrul al III-lea de sarcina.
 

ALLÉ gel - Ingrediente:

Substantele active sunt heparina sodica si diclofenacul sodic. Un gram de gel contine heparina sodica 500 UI si diclofenac sodic 10 mg. 

Celelalte componente sunt: mentol, carbomer (Carbopol 980), dexpantenol, trolamina, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, apa purificata.
 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE