Avent Biberon anticolici Clasic 330 ML - SCF816/17

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avent Biberon anticolici Clasic 330 ML - SCF816/17 - Catena

 

Avent Biberon anticolici Clasic  330 ML este un biberon cu tetina ultra-moale, special conceput pentru hranirea neintrerupta a bebelusului. Datorita designului special, tetina ramane plina cu lapte, chiar si cand biberonul este orizontal, astfel incat copilul poate bea intr-o pozitie mult mai naturala. Biberonul este prevazut cu o supapa anti-colici care impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, asigurandu-se astfel o hranire confortabila. Supapa integrata in tetina elibereaza aerul din biberon in timpul hranirii, reducand riscul de aparitie a colicilor.

Tetina are o forma speciala care permite prinderea sigura iar textura striata previne aplatizarea acesteia pentru a asigura hranirea neintrerupta a bebelusului. Biberonul este usor de curat si de asamblat. Designul special previne scurgerile din timpul alaptarii.

Biberoanele anticolici si Classic+ Philips Avent pot fi utilizate cu sau fara dispozitivul AirFree™, dar trebuie folosite numai cu tetine anticolici si Classic+ de la Philips Avent. Pot fi utilizate in cuptorul cu microunde si pot fi spalate in masina de spalat vase.
 

Material:
Biberon: Polipropilenă, Fara BPA*
Tetină: Silicon, Fara BPA*
Include
Biberon: 1 bucata;
Dispozitiv anticolici AirFree™: 1 bucata;
Tetina: 1 bucata.
Etape de dezvoltare: 0-12 luni

* 0 % BPA, ca urmare a reglementarii UE 10/2011

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE