Endotik X 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Endotik X 30 capsule - Catena

ENDOTIK® este un supliment alimentar cu o formula brevetata, pe baza de Acid Alfa-Lipoic, eliberat controlat prin tehnologie de tip matrice, N-acetilcisteina si Bromelaina.

Cantitate neta: 39,6 g

Ingrediente: N-acetilcisteina; matrice cu eliberare controlata (acid alfa lipoic, talc, etilceluloza, dioxid de siliciu); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti de glazurare: shellac, hidroxipropilmetilceluloza, talc, carbonat de calciu, polietilenglicol, glicerol, oxid de fier; bromelaina 2500 GDU (extrasa din Ananas/Ananas comosus L.); agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi, talc.

Fara gluten, fara lactoza.

Mod de utilizare:

1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de apa.

Ingrediente

Doza / 1 comprimat

N-acetilcisteina

600 mg

Acid alfa-lipoic

200 mg

Bromelaina

25 mg

 

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazuri rare, acidul lipoic poate conduce la hipoglicemie. A nu se utiliza in cazul copiilor cu varsta sub 3 ani. A se consuma cu prudenta sau doar la sfatul medicului de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de surse de caldura, lumina solara si umiditate. Termenul de valabilitate inscriptionat pe ambalaj este valabil in cazul produsului sigilat si pastrat in conditiile specificate. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi inscriptionarea de pe ambalaj.

Producator: F.M.C. S.R.L., Via Asi Consortile Km 0+200, 03013 Ferentino (FR), Italia pentru PIZETA PHARMA S.p.A, Via Roma, Loc. II Piano, 62039 Visso (MC), Italia

Detinator notificare: Althea Life Science S.R.L., str. Prahova, nr. 7, parter, Sector 1, 012422 Bucuresti, Romania. E-mail: office@althealifescience.ro Produs notificat CRSP Iasi AD nr. 3496/2022

Acest produs este lansat in Italia sub marca inregistrata Naxend®. ENDOTIK® este formulat prin tehnologia patentata Naxend®.

ENDOTIK® este marca inregistrata Althea Life Science

CELE MAI RECENTE ARTICOLE