Bemfola 300 UI / 0,5 ml sol. inj. x 1 (pen) preumplut + 1 ac


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia

Bemfola 300 UI / 0,5 ml sol. inj. x 1 (pen) preumplut + 1 ac - Catena

Bemfola este un medicament contine substanta activa folitropina alfa, care este aproape identica cu un hormon natural produs de organism, numit „hormon foliculostimulant” (FSH). FSH este o gonadotropina, un tip de hormon care joaca un rol important in fertilitatea si reproducerea umana. 
 
La femeile adulte, Bemfola se utilizeaza pentru a facilita eliberarea unui ovul din ovar la femeile care nu pot ovula si care nu au raspuns la tratamentul cu un medicament numit „citrat de clomifen”,  in asociere cu „lutropina alfa” pentru a facilita eliberarea unui ovul din ovar la femeile fara ovulatie din cauza unei slabe secretii de gonadotropine (FSH si LH), pentru inducerea dezvoltarii mai multor foliculi (fiecare continand un ovul) la femeile carora li se efectueaza tehnici de reproducere asistata.
 
La barbatii adulti, Bemfola se utilizeaza in asociere cu alt medicament numit „gonadotropina corionica umana” (hCG), pentru a facilita producerea de sperma la barbatii care sunt infertili din cauza cantitatii scazute a anumitor hormoni.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE