Lipstick cu propolis, 4g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Lipstick cu propolis, 4g - Catena

Lipstick-ul TIS cu propolis, este un balsam de buze ce are in compozitie principii bioactive din propolis, uleiuri naturale, iar baza este alcatuita la randul sau din excipienti naturali precum untul de cacao, uleiul de ricin sau ceara de albine. Datorita propolisului din compozitie, ajuta la regenerarea buzelor si la vindecarea rapida a crapaturilor cauzate de frig sau vant. Buzele tale vor fi hidratate si protejate impotriva factorilor externi nocivi in mod natural cu lipsick-ul TIS cu propolis.

Hidratant, emolient si protector; recomandat pentru ingriji¬rea buzelor uscate, crapate si afectate de factorii externi (radiatii UV, caldura / frig excesiv, vant).

Compusii bioactivi din propolis, datorita actiunii antimicrobiene si astringente, recomanda utilizarea lipstick-ului, pentru hidratarea si regenerarea buzelor lezate, afectate de factorii externi (radiatii UV, caldura/frig excesiv, vant, agenti chimici).
Extractele uleioase din samburi de struguri si morcov, potenteaza efectul emolient si regenerator.
Dupa aplicare, nu lasa senzatie de gras, are aroma placuta, balsamica, specifica propolisului si gust usor dulce.
Nu contine coloranti si conservanti sintetici!
 
Principii active:
extracte si extracte uleioase din plante (propolis, samburi de struguri, morcov), unt de cacao, ceara de albine, ulei de ricin.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE