Baby Care Delicious Drink, 10 plicuri, probleme digestive copii

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Baby Care Delicious Drink, 10 plicuri, probleme digestive copii - Catena

Combinaţia 100% naturală, unică şi deosebit de eficientă a mai multor ingrediente cunoscute în ceea ce priveşte remedierea rapidă a tulburărilor gastro-intestinale ale sugarilor şi copiilor mici, BABY CARE Delicious Drink este soluţia ideală pentru liniştirea puiuţului tău!

Anasonul, Muşeţelul, Lemnul-Dulce, Sunătoarea, Menta au proprietăţi calmante, antispastice, carminative şi anticolicative. Cantitatea redusă de mentă scade riscul apariţiei constipaţiei, des întâlnit la alte produse pe acest spectru.Adaosul de vitamina C creşte randamentul preparatului, cunoscută fiind acţiunea acestei vitamine în facilitarea absorbţiei de la nivel intestinal, asta pe lângă rolul imunostimulator al ingredientului.

Delicious Drink este atât hidrosolubil (se poate dizolva în apă), cât şi liposolubil (se poate dizolva în grăsimi sau uleiuri), ceea ce-i permite dizolvarea şi în lapte, putând fi administrat, astfel, direct în alimentaţia obişnuită a sugarului.Valeriana are rol de liniştire, ştiut fiind faptul că durerile colicative sunt asociate şi cu o stare de agitaţie destul de acută a bebeluşului.Nu în ultimul rând, Delicious Drink are un gust deosebit de plăcut. Produsul nu conţine zahar!

Baby Care delicious drink, 10 plicuri, remediu delicat pentru colici

Colicile pot declansa celor mici tulburari de somn si anxietate. Ca parinte trebuie sa stii ca poti trata durerile abdominale ale copilului tau cu produse special concepute. Baby Care delicious drink, 10 plicuri este o alegere potrivita si avantajoasa. Formula delicata pe baza de plante actioneaza ca un remediu rapid al tulburarilor gastro-intestinale resimtite de sugari si copii mici.

Ce contine Baby Care drink

Baby Care delicious drink, 10 plicuri are in compozitie parti aeriene de sunatoare, flori de musetel, radacini de lemn dulce, fructe de anason, frunze de menta si extract din radacini de valeriana. Produsul se prezinta sub forma de pudra care se dizolva in apa. Baby drink ceai pentru colici are efect antispastic, calmant si imunostimulator. Baby Care delicious drink, 10 plicuri nu contine zahar si poate fi administrat de pana la doua ori pe zi.

Actiune:

Anticolicativ, Antispastic, Carminativ, Calmant, Imunostimulator.

Indicatii:

BABY CARE Delicious Drink este recomandat în tratamentul simptomatic al colicilor sugarului şi a crizelor de gastroenterocolită, flatulenţă sau indigestie. De asemenea, dat fiind efectul relaxant, poate fi administrat şi în cazul stărilor de agitaţie sau insomnie neasociate colicilor.

Compozitie: 

  •         părţi aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 15mg,
  •         flori de Muşeţel (Matricaria chamomilla) – 5mg,
  •         rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – 75mg,
  •         fructe de Anason (Pimpinella anisum) – 115mg,
  •         frunze de Mentă (Mentha piperita) – 2,5mg,
  •         extract din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis) – 5mg,
  •         vitamina C – 15mg

Mod de administrare:

1-2 pliculeţe pe zi

CELE MAI RECENTE ARTICOLE