Naturalis BronhoSuport X 100 ml

3 la preț de 2
Naturalis BronhoSuport X 100 ml
Oferta valabila in perioada 1-31 martie 2023. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis BronhoSuport X 100 ml - Catena

Supliment alimentar de la Naturalis cu efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator. Asocierea substantelor bioactive naturale cu mierea poliflora din acest sirop de tuse are efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator.

Afectiunile aparatului respirator pot fi probleme relativ usoare sau de gravitate medie si mare, deloc de neglijat, Ce facem pentru a trata aceste dificultati respiratorii? Naturalis va propune varianta naturista cu asocierea substantelor bioactive din extractul de Patlagina si din tincturile de Cimbru-de-cultura, Ciubotica- cucului, Grindelia si tal de Lichen-de-piatra cu mierea poliflora.

Asocierea substantelor bioactive naturale cu mierea poliflora din acest sirop de tuse are efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator. BronhoSuport este un sirop de tuse care ajuta la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice in exces, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului si usureaza respiratia.

Ingrediente 

Patlagina contine substantele bioactive: zaharuri, ulei esential, substante proteice, carotenoizi, filochinona, substante minerale, substante antibiotice, vitaminele A, C, K. Complexul bioactiv ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin functionarea normala a mucoaselor si eliminarea secretiilor bronsice in exces.

Cimbrul-de-cultura contine ulei esential. Substantele bioactive din Cimbru favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice, calmeaza contractiile bronhiilor.

Cimbrul si Ciubotica-cucului au actiune sinergica, marind capacitatea patlaginei de fluidizare a secretiilor bronsice si usureaza eliminarea acestora.

Substantele bioactive din planta Grindelia ajuta in cazul afectarii mucoasei bronsice.

Talul de Lichen-de-piatra contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza sihidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Mierea poliflora este folosita de secole pentru usurarea respiratiei si ameliorarea neplacerilor de la nivelultractului respirator superior

Beneficii sirop de tuse Naturalis BronhoSuport:

  • Fluidifica secretiile bronsice;
  • Elimina secretiile bronsice in exces;
  • Hidrateaza mucoasa bucala;
  • Ajuta la usurarea respiratiei.

Doze si mod de utilizare:

Acest produs se adreseaza exclusiv adultilor.

Doza recomandata: cate 1-2 lingurite x 5 ml de 2-3 ori pe zi, maximum 30 ml (6 lingurite) sirop pe zi. Se recomanda agitarea energica a flaconului inainte de utilizare.

Atentionari

Produsul contine miere!

Produsul contine alcool etilic (5,4 g/100 ml; 0,054 g/ml)! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

A nu se administra in combinatie cu alte suplimente alimentare sau medicamente fara avizul specialistului. Administrarea acestui supliment alimentar nu este recomandata in timpul sarcinii sau alaptarii.

Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Daca prezentati orice reactie neobisnuita dupa administrarea acestui produs, contactati imediat medicul sau farmacistul.

O reactie severa de tip alergic la acest produs este improbabila, insa posibila; daca se produce, trebuie sa cereti urgent ajutor de specialitate.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (EXP). A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

A se pastra la frigider (4º - 8ºC) dupa prima deschidere.

A se utiliza in maximum 28 de zile de la data primei deschideri a flaconului.

 

Sirop de tuse Naturalis BronhoSuport este recomandat pentru: ameliorarea problemelor sistemului respirator.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE