BronhoSuport te scapa natural de tuse

Siropul de tuse BronhoSuport de la Naturalis are o formula unica, ce imbina puterea tamaduitoare a plantelor, pentru a calma tusea si a proteja mucoasa bronsica. Datorita substantelor active, naturale, are un efect calmant, dar si unul expectorant, ceea ce il face potrivit atât pentru tusea productiva, cât si pentru cea seaca, provocate de starile de raceala si gripa sau alte afectiuni ale cailor respiratorii.

Ingrediente naturale de calitate

BronhoSuport contine patlagina, cimbru-de-cultura, ciubotica-cucului, Grindelia, tal de lichen-de-piatra si miere poliflora.

Patlagina are efect expectorant, emolient, antiinflamator, antimicrobian, fluidizeaza secretiile bronsice. Este ideala in cazurile de tuse si bronsita usoara, astm, laringita, faringita.

Cimbrul-de-cultura are actiune antiseptica, antitusiva, antifungica. In combinatie cu extractul de ciubotica-cucului, are si actiune bronhodilatatoare, expectoranta si calmanta. Cimbrul-de-cultura este recunoscut ca fiind un antibiotic natural puternic. De multa vreme este folosit in tratarea inflamatiilor acute ale tractului respirator superior, a astmului, laringitelor si a tusei convulsive. Dar si a bronsitelor acute sau cronice, a virozelor respiratorii si pneumoniei.

Ciubotica-cucului actiune secretolitica (fluidizeaza secretiile bronsice), antiinflamatoare, antivirala, calmanta, sedativa, emolienta. Este recomandata in cazul tusei, bronsitei, pneumoniei, astmului bronsic, gripei.

Grindelia are actiune antitusiva, expectoranta, antiseptica, antibacteriana, antiinflamatoare, emolienta. Este utilizata in tratamentul tusei, bronsitelor si al astmului.

Lichenul-de-piatra are actiune expectoranta, antiseptica, antibacteriana, emolienta. Este de mare ajutor in tratarea tusei, bronsitei, traheitei, laringitei, a virozelor si gripelor.

Mierea poliflora are efect antiinfectios la nivelul aparatului respirator.

Mod de utilizare:

Doza recomandata: 1-2 lingurite x 5ml de 2-3 ori pe zi, maximum 30ml (6 lingurite) sirop pe zi. BronhoSuport adreseaza exclusiv adultilor.