Sarcodyn X 21 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Sarcodyn X 21 plicuri - Catena

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustin functionarea normala a muschilor. Sarcodyn contine vitamin D, magneziu si HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat), un metabolit al aminoacidului L-leucina implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare.
 
Sarcodyn este benefic in cazul reducerii masei si fortei musculare, care pot aparea o data cu inaintarea in varsta sau pot fi provocate de divese afectiuni sau de inactivitatea fizica.  
 

Beneficii Sarcodyn

Vitamina D: contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular 
Magneziul: contribuie la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. 
HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat): metabolit al aminoacidului L-leucina, care este implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare
 

Mod de administrare SARCODYN

Se recomanda administrarea unui pliculet de Sarcodyn zilnic. Fiecare plic de Sarcodyn trebuie dizolvat in 250 ml de lichid (apa sau suc).

CELE MAI RECENTE ARTICOLE