Sarcodyn X 21 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Sarcodyn X 21 plicuri - Catena

SARCODYN® este un supliment alimentar cu o formula special creata pentru mentinerea functionarii normale a muschilor prin prezenta vitaminei D si a magneziului. Aditional, continutul de magneziu contribuie la asigurarea unei sinteze adecvate de proteine.

Sunt situatii care implica reducerea masei musculare (sarcopenie), si consecutiv, reducerea fortei (dinapenie) si a performantei muschilor 

Reducerea masei si/sau a fortei musculare sunt determinate in special de:

  • Imbatrânire (a se vedea graficul 1)
  • Perioade lungi de imobilizare
  • Dieta saraca
  • Lipsa activitatii fizice
  • Activitate musculara intensa

Aceasta reducere a masei si fortei musculare creste riscul de a suferi accidente, caderi si fracturi, care pot conduce la dizabilitate sau nevoia de ingrijire asistata1.

Exista anumite ingrediente active in suplimentele alimentare care au roluri importante in mentinerea sanatatii muschilor si oaselor:

Vitamina D: contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular , .

Magneziul: contribuie la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii sistemului osos. In plus, magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat): metabolit al aminoacidului L-leucina, care este implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare5:

Sinteza proteinelor:                      ↑ FORMAREA MUSCULARA

Refacerea proteinelor:                 ↓ PIERDEREA MUSCULARA

Instructiuni de utilizare:

 1 pliculet zilnic dizolvat in 250 ml de apa sau suc. Sarcodyn® este usor de administrat datorita ambalarii in pliculete.

 

 

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE