Naturalis BronhoSuport X 100 ml

3 la preț de 2
Naturalis BronhoSuport X 100 ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis BronhoSuport X 100 ml - Catena

Continut sirop de tuse Naturalis BronhoSuport: Extract de Plantago lanceolata 0,25 ml/ 5ml Tinctură de Thymus vulgaris 0,125 ml/5ml, Tinctura de Gringelia robusta 0,1 ml/5ml, Tictura de Cetraria islandica 0,075 ml//5ml, Tictura de Primula veris 0,05 ml/5ml, Miere poliflora 0,5 g/5ml.

Ingrediente Naturalis Bronhosuport

Patlagina contine substantele bioactive: zaharuri, ulei esential, substante proteice, carotenoizi, filochinona, substante minerale, substante antibiotice, vitaminele A, C, K. Complexul bioactiv ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin functionarea normala a mucoaselor si eliminarea secretiilor bronsice in exces.

Cimbrul-de-cultura contine ulei esential. Substantele bioactive din Cimbru favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice, calmeaza contractiile bronhiilor.

Cimbrul si Ciubotica-cucului au actiune sinergica, marind capacitatea patlaginei de fluidizare a secretiilor bronsice si usureaza eliminarea acestora.

Substantele bioactive din planta Grindelia ajuta in cazul afectarii mucoasei bronsice.

Talul de Lichen-de-piatra contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza sihidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Mierea poliflora este folosita de secole pentru usurarea respiratiei si ameliorarea neplacerilor de la nivelultractului respirator superior.

Informatii sirop de tuse Naturalis BronhoSuport

Asocierea substantelor bioactive naturale cu mierea poliflora din acest sirop de tuse are efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator. BronhoSuport este un sirop de tuse care ajuta la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice in exces, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului si usureaza respiratia.

Beneficii sirop de tuse Naturalis BronhoSuport:

 • Fluidifica secretiile bronsice;
 • Elimina secretiile bronsice in exces;
 • Hidrateaza mucoasa bucala;
 • Ajuta la usurarea respiratiei.

 

Sirop de tuse Naturalis BronhoSuport este recomandat pentru: ameliorarea problemelor sistemului respirator.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari
  Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari

  Sofranelul este considerata una dintre cele mai vechi culturi existente, aceasta planta minunata avandu-si radacinile in Egiptul Antic, Grecia, dar si in alte zone ale lumii. In zilele noastre, aceasta…

 • Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5
  Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5

  Vitamina B5 este o vitamina solubila in apa care se gaseste in toate celulele vii din corp. Specialistii au demonstrat ca vitamina B5 are o multime de roluri importante in organism. De exemplu, transforma…

 • Disfunctie erectila – informatii complete
  Disfunctie erectila – informatii complete

  Aproape toti barbatii s-au confruntat cu probleme de erectie intr-un anumit moment al vietii. Iar acest lucru poate fi oarecum normal, problema putand avea diferite cauze. In schimb, daca un barbat nu…

 • Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor
  Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor

  Este firesc sa va confruntati, uneori, cu pierderi de memorie. Oricine uita, la un moment dat, sa cumpere paine sau apa, unde sunt cheile de la masina sau cum se numeste numele persoanei pe care tocmai…