Uita de pete cu Rilastil D-Clar!

Gama D-CLAR

Rilastil D-Clar este o linie de produse de depigmentare creata pentru a contrasta si ascunde orice tip de hipercromie a pielii cauzata de cresterea productiei sau distributia inegala a melaninei (pete solare, melasma, leziuni ale acneei, hipercromii induse post-inflamator sau medicamentos).

Gama de produse impotriva pigmentarii pielii, conceputa pentru a ameliora aspectul petelor pigmentare - pete solare, melasma, leziuni ale acneei, ten neuniform, pete care apar odata cu inaintarea in varsta.

Tratament unic in toate cazurile de discromie cutanata, in pregatirea tratamentelor de depigmentare specifice medicinei estetice (+++ peeling si laser) sau ca tratament adjuvant la domiciliu dupa proceduri estetice.

Produsele sunt testate dermatologic si microbiologic.

Fara parabeni, fara parfum.

Non-comedogenice.

Testate pentru nichel, cobalt, crom, paladiu si mercur.

Citeste mai mult!

 • -20%
  RILASTIL D-CLAR - Picaturi concentrate pentru depigmentare, 30ml

  RILASTIL D-CLAR - Picaturi concentrate pentru depigmentare, 30ml

  Actiune intensiva cu Butyl Resorcinol Rilastil D-CLAR Picaturi concentrate pentru depigmentare este un ser indicat ca tratament intensiv, de soc, pentru a contracara hipercromiile localizate (pete solare,…

 • -20%
  RILASTIL D-CLAR - Crema depigmentare de zi x 40ml

  RILASTIL D-CLAR - Crema depigmentare de zi x 40ml

  RILASTIL D-CLAR - Crema depigmentare de zi este un tratament complex impotriva petelor pigmentare, cu efect de iluminare si uniformizare a tenului. Contracareaza multe forme de hiperpigmentare, cum ar…