TOPFER Bio 3 x 600 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

TOPFER Bio 3 x 600 g - Catena

Topfer Bio 3 este o formula organica cu lapte praf degresat special conceput pentru alimentatia copiilor cu varste cuprinse intre 10 luni si 2 ani. Este recomandat dupa intreruperea alaptarii sau ca o continuare alternativa la formula organica cu lapte praf degresat Topfer Bio 2.

 

Combinatie unica

Topfer Bio 3 are in compozitie acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA), dar si renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum). Mai contine, printre altele, vitamina D, care contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si iod, care contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copilului, in conformitate cu legea. La preparare produsului s-a folosit lapte de cultura organica de inalta calitate, precum si alte ingrediente de cultura organica. Nu contine gluten.
 

 

Atentie!

Pregatiti fiecare masa proaspata si dati-i-o copilului imediat dupa preparare. Nu refolositi laptele ramas. Continutul fiecarei pungi Topfer Bio 3 trebuie folosit in termen de 14 zile de la deschidere. Utilizati doar lingura de masurare inclusa in pachet.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE