Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Assista Aquamare spray nazal izotonic, 100 ml - Catena

Spray nazal izotonicAssista Aquamare  este un dispozitiv medical, sub forma de spray nazal pentru copii, bebelusi si adulti care contine apa de mare din adancimea Oceanului Atlantic. Assista Aquamare spray nazal izotonic este o solutie naturala de apa de mare, izotonica, destinata hidratarii si mentinerii igienei zilnice a nasului. Este un spray nazal izotonic care poate fi folosit la bebelusi, inca de la varsta de 6 luni, la copii si adulti. Apa de mare, purificata, poate ajuta la mentinerea hidratarii mucoasei nazale si, in caz de congestie nazala, poate reduce densitatea secretiei nazale, ajutand la eliberarea cailor respiratorii. 
Assista Aquamare se poate folosi ca spray nazal pentru copii si bebelusi deoarece calmeaza iritatia mucoasei nazale si curata cavitatea nazala cu usurinta, datorita aplicatorului special. Acest spray nazal pentru bebelusi si copii este usor de folosit in cazul bebelusilor cu varsta peste 6 luni care se confrunta cu congestie nazala si are o formula blanda, fara conservanti.
 
Beneficii Spray nazal izotonic Assista Aquamare :
Contine apa de mare colectata din adancurile Oceanului Atlantic, bogata in minerale naturale si oligoelemente cu efecte benefice, cum ar fi: iod, zinc, cupru, fier si mangan.
Reduce congestia nazala cauzata de raceala, de febra fanului si de un mediu uscat.
Reduce densitatea secretiei nazale si favorizeaza eliminarea ei 
Hidrateaza si protejeaza mucoasa nazala
Calmeaza iritatia mucoasei nazale
Este un spray nazal pentru bebelusi si copii, prevazut cu un aplicator special permite utilizarea produsului la copii inca de la varsta de 6 luni.
Sprayul nazal pentru bebelusi si copii poate fi folosit si pentru adulti
Produsul poate fi utilizat in orice pozitie. 
Nu contine conservanti.
 
Mod de administrare spray nazal izotonic Assista Aquamare : 
Bebelusi incepand cu varsta de 6 luni si copii: 1 pana la 2 pufuri pentru fiecare nara, de 2-3 ori pe zi.
Adulti: 1 pana la 3 pufuri pentru fiecare nara, de 2-3 ori pe zi. Odata ce simptomele au disparut, puteti continua sa utilizati produsul pentru a mentine o hidratare adecvata a cavitatilor nazale si pentru a preveni acumularea de secretie. 
Spray-ul contine aproximativ 500 de pufuri.
Din motive igienice si pentru a evita raspandirea infectiei, se recomanda utilizarea unui produs de catre o singura persoana.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Insomnie - cauze si remedii
  Insomnie - cauze si remedii

  Orice om poate experimenta, la un moment dat in viata, o noapte alba, independent de voia sa. Ce e de facut, insa, atunci cand, tot mai des, Mos Ene intarzie sa apara? Orele de somn pierdute au consecinte…

 • Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa
  Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa

  Glezna este o articulatie care uneste gamba cu piciorul. Tibia si fibula sunt cele doua oase aflate la nivelul gambei care impreuna cu os numit talus formeaza glezna. Ligamentele sunt cele care asigura…

 • Hiperglicemie. Simptome glicemie mare
  Hiperglicemie. Simptome glicemie mare

  Glicemia mare sau hiperglicemia este asociata cu diabetul si se caracterizeaza prin aparitia unor simptome precum stare de voma, foame si sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Daca…

 • Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022
  Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022

  Competitia de alergare Baneasa Forest Run, a avut loc duminica, 10 aprilie, in inima padurii Baneasa din Bucuresti. Acest eveniment de alergare pentru amatori, are doua editii anuale, de primavara si…