Pediakid 22 250 ml Vitamine si Oligoelemente sirop cu gust d

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Pediakid 22 - Vitamine si Oligoelemente sirop cu gust de portocale, 255 ml - Catena

Pediakid 22 Vitamine si Oligoelemente sirop contine un complex de nutrienti care contribuie la crsterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor. Este un sirop cu gust de portocale si caise, nu contine coloranti sintetici, conservanti, gelatina, gluten si lactoza. Contine sirop organic de Agave, Fibre organice de Acacia, vitaminele C, PP, E, B5, B6, B2, B1, B3, B9, B8, D, B12, pro vitamina A, mineralele Cupru, Crom, Fier, Potasiu, Magneziu, Mangan, Molibden, Seleniu, Zinc si extracte de Morcov, Nasturel, Spanac, Sfecla, P─âtrunjel.
Pediakid 22 Vitamine si Oligoelemente sirop furnizeaza organismului nutrientii necesari pentru crsterea armonioasa si sustine sanatatea sistemului muscular, imunitar si osos. Optimizeaza necesarul de vitamine si minerale si contribuie la sanatatea si buna functionare a sistemului nervos.
 
Mod de administrare:
- poate fi administrat pe cale orala, imediat dupa ce alimentatia copilului este diversificata:
                      - pentru copii cu varsta mai mica de 5 ani: 1 lingurita de 2 x zi, dupa masa;
                      - pentru copii cu varsta mai mica de 5 ani 5 ani: 2 lingurite de 2 x zi, dupa masa;
Produsul poate fi utilizat si de adulti si adolescenti cu varsta de peste 15 ani.
Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra flaconul la adapost de lumina si caldura. A se pastra flaconul la frigider dupa deschidere.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE