Alfor T-spray impotriva transpiratiei, 110ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Alfor T-spray impotriva transpiratiei, 110ml - Catena

Solutie, sub forma de spray, impotriva transpiratiei excesive a picioarelor, antebratelor si axilelor.

Daca te confrunti cu problema transpiratiei excesive a picioarelor, antebratelor si axilelor, TIS Alfor T-spray este solutia pentru tine.  Contine alaun de potasiu cu actiune antiseptica si astringenta, care previne mirosul neplacut al picioarelor si impiedica raspandirea bacteriilor. In plus, Tis Alfor T-Spray contine extract de coada soricelului, care ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si are efect astringent.

ALFOR-T spray elimina mirosul neplacut si disconfortul cauzat de transpiratie, datorita asocierii de substante astringente si antisudoripare, cu principii active din plante (coada soricelu¬lui, levantica).
Transpiratia anormala a picioarelor poate provoca iritatii (in special pe suprafetele cutanate sensibile, dintre degete) care favorizeaza dezvoltarea microorganismelor si aparitia ciupercilor. ALFOR-T spray impiedica acumularea si descompunerea transpiratiei, fara sa opreasca acest proces fiziologic necesar; datorita actiunii antiseptice si astringente, mic¬soreaza porii si protejeaza epiderma.
NU DISTRUGE TESATURILE!
 
Principii active:
extracte din plante (coada şoricelului, levantica), alaun de potasiu, acid boric.
 
Mai multe detalii:
Alaunul de potasiu prezinta actiune antiseptica si astringenta, inhiband proliferarea bacteriilor care genereaza mirosul neplacut de transpiratie. Extractul de coada soricelului, prezinta, de asemenea, o actiune puternic astringenta si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
 
 

PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE