Dispozitiv intrauterin (sterilet) IUB™ Ballerine® midi

465,00 Lei Rezerva anticipat

Dispozitiv intrauterin (sterilet) IUB™ Ballerine® midi - Catena

IUB™ Ballerine® este o metoda de contraceptie fara hormoni (sterilet) si cu o eficienta pana la 5 ani. IUB™ Ballerine® sterilet functioneaza pe acelasi principiu ca si alte dispozitive intrauterine ce previn local sarcina prin amplasarea intrauterina.

Datorita formei si a materialului special, steriletul IUB™ Ballerine® se adapteaza ideal formei uterului minimizand riscul iritatiilor, oferind o experienta mult mai confortabila femeilor.

Imediat ce IUB Ballerine este introdus in uter, elibereaza mici cantitati de cupru ce asigura prevenirea sarcinii pana la 5 ani. Aceasta metoda este similara dispozitivelor contraceptive intrauterine pe baza de cupru.

IUB Ballerine are o treime din dimensiunea dispozitivelor intrauterine traditionale si poate fi usor pozitionat. Eficacitatea IUB Ballerine este de peste 99% in preventia sarcinii.

Avantaje sterilet IUB Ballerine

 • sterilet fara hormoni;
 • sterilet cu eficienta de pana la 5 ani;
 • peste 99% eficienta;
 • sterilet cu forma rotunda, usor adaptabila uterului;
 • mic si flexibil.

 

Sterilet IUB Ballerine - cand si unde trebuie inserat

In timpul vizitei la cabinet, dupa o consultatie individuala oferita de medicul curant. Dupa masurarea uterului, steriletul IUB Ballerine este inserat cu grija printr-un tub subtire si ramane astfel in interiorul uterului unde isi gaseste pozitia ideala si devine activ imediat.

Atentionari sterilet IUB Ballerine

Dupa inserarea IUB Ballerine, pot aparea menstruatii mai abundente, mai lungi ca durata sau sangerari intre menstruatii. Majoritatea acestor efecte secundare se reduc dupa 2-3 luni. 

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Moschino- aventura in fashion land
  Moschino- aventura in fashion land

  Colectia toamna-iarna 2021 a Casei Moschino, denumita Jungle Red, este cmbinatia perfecta dintre  glamour si fantasy. Directorul de creatie, Jeremy Scott, a ilustrat vestimentar viata de zi cu zi…

 • Emma Raducanu, subtil omagiu vestimentar tricolorului romanesc
  Emma Raducanu, subtil omagiu vestimentar tricolorului romanesc

  Prin alegerea tinutei ei in timpul US Open, tenismena britanica Emma Raducanu a adus un omagiu elegant si subtil radacinilor romanesti ale tatalui ei, observa express.co.uk Tanara de 18 ani, al carei…

 • Vaccineaza-te antigripal! Ai grija de tine si de ceilalti!
  Vaccineaza-te antigripal! Ai grija de tine si de ceilalti!

  Gripa este o boala contagioasa cauzata de infectia cu virusurile gripale (A, B si C). Aceasta afecteaza caile respiratorii superioare si/sau inferioare si se manifesta prin aparitia durerilor musculare,…

 • Carceii si afectiunile din spatele lor
  Carceii si afectiunile din spatele lor

  Un carcel sau o crampa musculara este o contractie brusca si involuntara a unuia sau a mai multor muschi. Daca v-ati trezit vreodata in toiul noptii cu o durere puternica de gamba sau a fost nevoie sa…