Dacia Plant Ceai papadie x 50g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Dacia Plant Ceai papadie x 50g - Catena

Dacia Plant Ceai papadie (50g) este recomandat in afectiunile ficatului si ale splinei. De asemenea, ceaiul de papadie sustine secretiile digestive (gastrice, pancreatice si intestinale) pentru producerea si eliminarea bilei. Contribuie la detoxifierea organismului.
 

Mod de administrare ceai de papadie Dacia Plant

 
Uz intern
 
Pulbere de papadie, cu administrare sublinguala – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea de papadie se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
 
Macerat la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta de papadie adaugata la 250 ml de apa. Se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat de papadie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
 
Infuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie de papadie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
 
In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
 

Ceaiul de papadie Dacia Plant contribuie la:

 
  • sustinerea producerii si eliminarii bilei;
  • sustinerea secretiilor digestive (gastrice, pancreatice si intestinale);
  • cresterea poftei de mancare;
  • eliminarea lichidelor retinute in exces in corp;
  • normalizarea tranzitului intestinal incetinit.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE