Jivokost Crema cu venin de albine si rasina de Mumie x 125 m

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Jivokost Crema cu venin de albine si rasina de Mumie x 125 m - Catena

Crema cu venin de albine Jivokost contine extract purificat de rasina Mumie® + COMPLEX NATURAL si este recomandata pentru mentinerea sanatatii articulatiilor si muschilor. Are o formula unica din ingrediente naturale rare si cu o biodisponibilitate ridicata.

Beneficii Crema cu venin de albine si rasina de Mumie

 • Creste mobilitatea articulara;
 • Scade durerea si disconfortul de la nivelul muschilor;
 • Imbunatateste circulatia sangvina de la nivel local;
 • Benefica in cazul articulatiilor umflate sau intepenite.
 • Traumatisme ale pielii
 • Iritatii ale pielii
 • Accidente musculare (spasme), febra musculara, disconfort muscular
 • Disconfort articular (genunchi, sold, umar etc.) si la nivelul coloanei vertebrale (zonele cervicala, toracala, lombara, dorsala, sacrala)
 • Circulatie deficienta la nivelul articulatiilor
 • Meteosensibilitate articulara
 • Fracturi (postoperator)

 

Ingredientele bioactive de baza din compozitia crema cu venin de albine JIVOKOST

Tataneasa este considerata drept una dintre cele mai pretioase plante medicinale in cazul circulatiei deficitare la nivelul membrelor inferioare, fiind utila deopotriva si in cazul proceselor degenerative la nivelul articulatiilor, meteosensibilitasii articulare si disconfortului articular

Veninul de albine din crema cu venin de albine stimuleaza microcirculatia si eliberarea de cortisol, fapt ce il face util in cazul disconfortului articular si meteosensibilitatii articulare.

Extract purificat de rasina Mumie recunoscut ca un tonic puternic care actioneaza multilateral atat in cazul diverselor organe, cat si asupra intregului organism. In medicina traditionala, folosita in uz extern, rasina Mumie ajuta la normalizarea proceselor de refacere si cicatrizare, totodata influentand curatarea rapida a ranilor de microbi si bacterii, actioneaza benefic in cazul ranilor (a celor purulente), accelerand procesul de epitelizare si scurtand timpul necesar regenerarii pielii. Rasina Mumie are efecte pozitive asupra procesului de regenerare a tesutului osos in cazul fracturilor si scurteaza perioada necesara refacerii. 

Calisia este recomandata pentru protectia pielii in cazul ulceratiilor, pentru reducerea disconfortului articular, in cazul fragilitatii vaselor sanguine.

Ulei de arbore de ceai australian ajuta la distrugerea germenilor care cauzeaza acneea, negii, furunculii si ajuta la o refacere mai rapida a organismului in cazul arsurilor de grad I si II, impiedicand cicatrizarea inestetica a acestora. 

Macese contin substante antioxidante si antiinflamatoare, care impiedica degradarea cartilajelor din articulatii, ajuta la mentinerea elasticitatii membrelor si a coloanei vertebrale, cresc rezistenta organismului la frig si impiedica aparitia crizelor reumatice.

Brusture cu un extraordinar efect asupra intoxicatiilor, disconfortului de natura reumatismala sau dermatozelor. 

Sapte-degete este considerat, in medicina traditionala, drept remediu eficient in cazul disconfortului articular, in cazul degradarii cartilajelor, pentru refacere dupa entorse si luxatii, avand un pronuntat efect analgezic in cazul disconfortului articular si muscular

Mod de administrare Jivokost, Crema cu venin de albine si rasina de mumie

Se realizeaza aplicatii locale printr-o miscare circulara timp de 3-5 minute de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate.  In caz de necesitate, zona afectata se va bandaja. Dupa ce se absoarbe, crema cu venin de albine se poate aplica din nou. Durata procedurii este de 3-5 saptamani.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE