Corega Max Sigilare X 40 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Corega Max Sigilare X 40 g - Catena


Ce este Corega Max Sigilare 

Corega Max Sigilare este o crema adeziva care asigura acoperirea superioara* a suprafetei protezei dentare si fixarea ferma a acesteia. Noul aplicator este special conceput pentru o aplicare mai precisa a cremei adezive. 

Cui se adreseaza Corega Max Sigilare

Corega Max Sigilare este potrivita pentru toti purtatorii de proteze dentare totale sau partiale care nu doresc sa isi faca griji cu privire la patrunderea resturilor alimentare sub proteza dentara. 
 

Beneficii Corega Max Sigilare

Corega Max Sigilare are un aplicator nou, special conceput pentru aplicarea unei cantitati precise de crema adeziva pe proteza dentara.
 

De ce sa alegi Corega Max Sigilare

Crema adeziva Corega Max Sigilare este conceputa pentru a sigila spatiul dintre proteza dentara si gingie, ajutand astfel la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza si ofera, in acelasi timp, o fixare solida si de durata a protezei dentare.
 

Cum se utilizeaza Corega Max Sigilare

Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega Max Sigilare intr-o banda lunga si continua, nu prea aproape de marginea protezei, apoi aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.
 

Cum functioneaza Corega Max Sigilare

Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura etansa 3D intre proteza dentara si tesutul gingival. De asemenea, crema adeziva Corega Max Sigilare ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza dentara.
 
Pentru rezultate optime, ce-ai zice sa incerci si tabletele efervescente Corega pentru curatarea protezei dentare? Distrug mai multe bacterii decat o pasta de dinti obisnuita**in doar 3 minute, pentru a-ti oferi o proteza mai curata si mai stralucitoare. 
 
Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.
 
 
*comparativ cu utilizarea cremei adezive Corega Ultra Fixare Neutro, in teste de laborator.
**in teste de laborator, doar prin scufundarea in solutie apoasa obtinuta in urma dizolvarii tabletelor efervescente 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE