Corega neutro 40g

-20%
Corega neutro 40g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Corega neutro 40g - Catena

 

Ce este Corega Ultra Fixare Neutro

Corega Ultra Fixare Neutro este o crema adeziva care ofera fixarea protezei dentare. Aceasta nu contine arome sau coloranti artificiali. 

Cui se adreseaza Corega Ultra Fixare Neutro

Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti fixarea ferma a acesteia pe parcursul intregii zile, crema adeziva Corega Ultra Fixare Neutro este potrivita pentru tine. 

 

Beneficii Corega Ultra Fixare Neutro

Ofera fixarea protezei dentare timp de 12 ore fara a schimba gustul alimentelor. Nu contine coloranti artificiali si adaos de arome.
 
De ce sa alegi: Are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D si nu are adaos de arome, astfel ca nu te va impiedica sa te bucuri de gustul alimentelor preferate. 

 

Cum se utilizeaza Corega Ultra Fixare Neutro

Dupa ce iti cureti si iti usuci proteza dentara, aplica crema adeziva Corega in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

 

Cum functioneaza Corega Ultra Fixare Neutro

Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival.
 
Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare.
 
Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE