HartMann MoliCare Aleze Premium Bed Mat 5 picaturi 40x60cm, 30 bucati

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

HartMann MoliCare Aleze Premium Bed Mat 5 picaturi 40x60cm, 30 bucati - Catena

HartMann MoliCare Premium Bed Mat sunt aleze sau paturele de protectie, de unica folosinta, pentru pat. Alezele MoliCare Premium Bed Mat sunt recomandate persoanelor cu incontinenta urinara sau pacientilor imobilizati la pat, pentru protejarea asternuturilor/patului, adiacent utilizarii produselor de absorbtie.
 
Alezele HartMann MoliCare Premium Bed Mat asigura un plus de protectie datorita corpului absorbant realizat din fulgi de celuloza.
 

Beneficii HartMann MoliCare Aleze Premium Bed Mat 5 picaturi 40x60cm

 
La exterior, alezele MoliCare Premium Bed Mat prezinta un invelis impermeabil din polietilena, acesta acoperind intreaga suprafata a alezei si asigurand, astfel, protectie sporita impotriva scurgerilor. 
 
La suprafata, stratul de contact cu pielea este realizat din material netesut moale, placut la atingere, care elimina senzatia de umezeala.
 
Pe margini, alezele au o bordura de prindere din polietilena pentru o manevrare usoara.
 
Alezele HartMann MoliCare Premium Bed Mat pot fi folosite fie in permanenta, fie doar pe perioada noptii sau in momentul igienizarii pacientilor imobilizati la pat. De asemenea, acestea pot fi folosite pe parcursul procesului de pansare, pentru protejarea suprafetelor in timpul schimbului de pansamente.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE