Humana SL EXPERT este o formula alimentara pentru bebelusi care poate fi administrata inca de la nastere. Humana SL EXPERT este o bautura pe baza de proteine de soia, nu contine lapte de vaca si este ideal de administrat in caz de intoleranta la laptele de vaca, intoleranta la lactoza, galactozemie sau alergie la proteinele din laptele de vaca
Humana SL are la baza proteine din soia si nu este recomandat in caz de alergie la soia sau tulburari ale metabolismului glucozei. In general, Humana SL este potrivit ca sursa unica de alimentatie a sugarului inca de la nastere si ca nutritie complementara dupa varsta de 6 luni. Humana SL poate fi utilizat la sugarii cu alergii la proteinele din laptele de vaca, dupa varsta de 6 luni. Va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra asupra optiunilor individuale de gestionare dietetica a alergiilor la proteinele din laptele de vaca la sugarii sub 6 luni. Toleranta Humana SL trebuie testata sub supraveghere medicala deoarece, in cazuri rare, sugarii foarte sensibili pot prezenta reactii alergice. Numai pentru uz enteral.
Humana SL trebuie utilizat numai sub supraveghere medicala!
Humana Expert reprezinta linia de produse cu formula speciala, pentru sugari si copii mici cu destinatie medicala speciala pe baza celor mai recente cunostinte stiintifice.
Mod de preparare Humana SL EXPERT:
Respectati instructiunile de folosire atunci cand preparati formula de lapte. Curatati bine biberonul, tetina si inelul biberonului; produsul trebuie preparat inainte de fiecare masa si administrat imediat copilului, iar cantitatea ramasa nu trebuie refolosita. Un mod de preparare necorespunzator si pastrarea improprie pot dauna sanatatii copilului.
Nu incalziti produsul in cuptorul cu microunde (pericol de arsura).
Fierbeti apa, lasati-o sa se raceasca pana la temperatura de 50°C si turnati jumatate din cantitatea necesara de apa intr-un biberon curat.
Utilizati lingura de masurare, spatele lamei unui cutit sau un obiect similar pentru a adauga in biberon cantitatea necesara de pudra.
Inchideti biberonul si agitati imediat, apoi adaugati restul de apa si agitati din nou biberonul.
Fixati tetina si verificati daca laptele are temperatura potrivita pentru baut (37°C).