Infectiile urinare pot fi depistate in stadiu incipient

Infectiile urinare pot fi depistate in stadiu incipient Infectiile urinare pot fi depistate in stadiu incipient

Ultima actualizare: 17 iunie 2021

Infectiile tractului urinar sunt afectiuni comune in cazul femeilor, in principal din cauza conformatiei anatomice a zonei intime, care le permite bacteriilor din zona anala sa migreze catre aparatul genital. Pe langa aceasta cauza, care are la baza in primul rand lipsa informarii in legatura cu modul in care trebuie realizata corect igienizarea zonei intime dupa mersul la toaleta, exista si alte cauze ce determina aparitia infectiilor urinare: infectii genitale recidivante, probleme renale, hidratare insuficienta, tratamente cu antibiotice.

 

De la aparitia primelor simptome de infectie urinara – usturimi in zona intima, febra si dureri pelvine – este necesar consultul de specialitate si aplicarea tratamentului medicamentos. De asemenea, este indicata efectuarea unui test de depistare a infectiilor urinare, acesta identificand prezenta in urina a bacteriilor care favorizeaza aceasta afectiune.

 

Poti afla mai multe despre infectiile urinare la femei si despre testul de depistare a acestora din articolul  Depisteaza la timp infectiile urinare.

Farmacistul Catena va recomanda:

URObiotic Forte x 10 plic. pulb. pt. susp. orala

URObiotic Forte x 10 plic. pulb. pt. susp. orala

Urobiotic Forte ofera protectie si contribuie la mentinerea…

Utipro plus X 15 capsule

Utipro plus X 15 capsule

Utipro Plus este un produs care amelioreaza simptomele…