Faringo Tusiv sirop X 120 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Faringo Tusiv sirop X 120 ml - Catena

Faringo Tusiv, sirop de tuse pe baza de plante, 120 ml.

Recomandari Sirop de tuse Faringo Tusiv

  • Sustine sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare;
  • Ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea acestora, fiind util in calmarea tusei productive;
  • Util in cazul gatului iritat si al tusei neproductive (tuse seaca).

 

Sirop de tuse Faringo Tusiv - Ingrediente si beneficii

Curcuma longa - Ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ manifestat la nivelul sistemului respirator. Sustine sanatatea plamanilor si a cailor respiratorii.

Glycyrrhiza glabra - Ajuta la calmarea iritatiilor aparute la nivelul cailor respiratorii superioare (nas, gat) si la eliminarea secreṭiilor bronsice. Sustine sanatatea tractului respirator si asigura confortul la nivelul acestuia.

Viola odorata - Sustine funcṭionarea normala a cailor respiratorii superioare prin fluidificarea secretiilor si calmarea tusei.

Piper longum - Contribuie la adaptarea organismului la schimbarile meteorologice sezoniere prin susṭinerea capacitaṭii de autoaparare a organismului. Ajuta la functionarea normala a plamanilor si are efect decongestiv.

Adhatoda vasica – Sustine sanatatea sistemului respirator, ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea acestora.

Ocimum sanctum - Are efect benefic in diverse probleme respiratorii.

Zingiber officinale - Sustine sanatatea cailor respiratorii si a bronhiilor, ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si la usurarea respiratiei.

Ingrediente / doza (10 ml de sirop de tuse Faringo Tusiv):

zahar; apa purificata; extract din radacina de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)*; extract din frunze de Adhatoda vasica*; extract din parti aeriene de Busuioc-sfant (Ocimum sanctum)*; extract din flori de Toporas (Viola odorata)*; extract din rizomi de Turmeric (Curcuma longa)*; extract din struguri (Vitis vinifera)*; extract din rizomi de Galangal (Alpinia galangal)*; extract din fructe de Pipal/Piper-lung (Piper longum)*; extract din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale)*; conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; agent de ȋngrosare: guma xantan; extract de Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum)*; corector de aciditate: acid citric monohidrat; potentiatori de aroma: mentol, ulei esential de menta; agent de umezire: glicerina; ȋndulcitor: sucraloza;

(*extracte hidroetanolice)

Doze si mod de administrare

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: cate 5 ml sirop de tuse Faringo Tusiv, de trei ori pe zi.

Adolescenti de peste 12 ani si adulti: cate 10 ml sirop de tuse Faringo Tusiv, de trei ori pe zi.

 

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE