Naturalis SomnControl X 20 comprimate

3 la preț de 2
Naturalis SomnControl X 20 comprimate
Oferta valabila in perioada 1-31 martie 2023. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis SomnControl X 20 comprimate - Catena

Naturalis SomnControl este remediu eficient pentru insomnie, pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6.

Recomandari

  •  persoanelor care au dificultati in a adormi,
  • in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens,
  • persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari de fus orar. 

Tulburarile de somn apar, de multe ori, din cauza ritmului de viata solicitant si unui managemnent defectuos al stresului. Alaturi de o alimentatie sanatoasa, exercitiu fizic si relaxare, Naturalis Somncontrol contribuie la imbunatatirea somnului fiind un remediu eficient pentru insomnie.

Ingrediente si beneficii

Magneziul (75,00 mg/ comprimat) si Vitamina B6 (1,40 mg/ comprimat) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

Melatonina (3,00 mg**/comprimat) contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* si la atenuarea tulburarilor de somn.**

  • (*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare);
  • (** efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg de melatonina administrata inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie).

Valeriana (110,00 mg**/comprimat) contribuie la o mai buna calitate a somnului si la reducerea stresului cauzat de un stil de viata solicitant.

L-Triptofanul (80,00 mg**/comprimat) face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6 si magneziul pentru a produce serotonina si melatonina pentru favorizarea somnului.

Macul-californian (100,00 mg**/comprimat) are efect sedativ, anxiolitic si analgezic, datorita actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori.

Naturalis Somncontrol este remediu eficient pentru insomnie, prin ingredientele sale ajutand la reducerea stresului si la imbunatatirea calitatii somnului. 

Administrare Naturalis Somncontrol

1 comprimat de Naturalis Somncontrol pe zi, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE