Nonflatin 80 mg X 20 capsule moi


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Nonflatin 80 mg X 20 capsule moi - Catena

NONFLATIN 80 mg capsule moi contine simeticona care apartine unei clase de medicamente pentru tulburari intestinale functionale.

Simeticona dezintegreaza bulele de gaz acumulate in stomac si intestine. Gazele eliberate in urma acestui proces pot fi apoi eliminate in mod natural.

Indicatii:

  • in tratamentul simptomatic al tulburarilor gastro-intestinale induse de acumularea excesiva de gaze in intestin , de exemplu, meteorismul, flatulenta;
  • pentru pregatirea unor explorari abdominale cu scop diagnostic, cum sunt: radiografia,  ecografia.
  • copii de la 6 ani, adolescenti si adulti.

Compozitie:

Substanta activa este simeticona. Fiecare capsula moale contine simeticona 80 mg. Celelalte componente sunt: gelatina, glicerol, tartrazina (E 102), apa purificata.

Mod de administrare:

Se administreaza in timpul mesei, dupa masa sau inainte de culcare. Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.

Durata tratamentului: NONFLATIN se administreaza pana la scaderea disconfortului, dar nu mai mult de 30 de zile consecutive.

Contraindicatii: Nu luati Nonflatin daca sunteti alergic la simeticona sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: Inainte sa luati Nonflatin, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea: Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. De regula, simeticona poate fi folosita fara retineri in timpul sarcinii si alaptarii, deoarece este excretata din intestin nemodificata si nu este absorbita in organism.  Totusi, durata totala a administrarii nu ar trebui sa depaseasca trei zile si ar trebui sa fie urmata de un interval liber de 14 zile.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE