Ocean Calm X 60 capsule vegetale

3 la preČ› de 2
Ocean Calm X 60 capsule vegetale
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Ocean Calm X 60 capsule vegetale - Catena

Ocean Calm este singurul complex de minerale oceanice, obtinute din alge rosii Lithotahmnium. Ocean Calm este un supliment nutritiv produs din extract natural de magneziu marin si alge rosii calcificate. Este, de asemenea, bogat in piridoxal-5-fosfat (P5P), forma activa a vitaminei B6, si in vitamina C, care sustin actiunea ingredientelor principale.

Ocean Calm furnizeaza magneziu si calciu intr-un raport "magneziu imbunatatit" de 2:1 pentru a compensa problema predominanta a magneziului scazut in dietele occidentale, in special cele care contin cantitati mari de alimente procesate.

Magneziu marin

Magneziul marin utilizat in Ocean Calm este una dintre cele mai naturale si eficiente surse cunoscute de magneziu si este extras printr-un proces lent, complet natural. Magneziul marin si calciul natural din algele rosii lucreaza in armonie pentru a promova raspunsuri mai sanatoase la nervi si la stres. Magneziul ajuta, de asemenea, la reglarea transportului calciului in organism.

Magneziul este un nutrient esential si serveste drept cofactor pentru peste 300 de enzime implicate in procesele biologice. Deficitul de magneziu poate duce la oboseala si stres, iar un aport ajustat poate, prin urmare, sa favorizeze energia si calmul. Magneziul nu este stocat in organism si trebuie sa fie refacut zilnic. Deficitul de magneziu este asociat cu numeroase tulburari, printre care:

  • Depresie si anxietate
  • Diabet
  • Spasme musculare si crampe
  • Tulburari cardiovasculare
  • Tensiune arteriala ridicata

 

Algele rosii calcificate

Algele rosii calcificate naturale din Ocean Calm provin din apele pure din nord-vestul Islandei si ofera o gama de minerale dintr-o singura sursa naturala. Algele rosii calcificate contin peste 30% calciu pur, impreuna cu aproximativ 2,5% magneziu, plus alte 72 de oligoelemente, inclusiv iod, bor, cobalt, fier, mangan, zinc si cupru, intr-un echilibru natural pentru a spori beneficiile generale pentru sanatate.

Vitamina B6 si C

Ocean Calm contine forma coenzimatica activa metabolic a vitaminei B6, piridoxal 5-fosfat (P5P), care poate fi utilizata direct de organism. Vitamina B6 joaca un rol important in multe procese biologice, atât mentale, cât si fizice, inclusiv in functionarea sanatoasa a creierului, a sistemului nervos, a ficatului si a muschilor, precum si in absorbtia grasimilor, a proteinelor si a vitaminei B12. De asemenea, vitamina B6 ajuta la sinteza neurotransmitatorilor, cum ar fi serotonina, un factor important in reglarea somnului si a starii generale.

Ocean Calm contine vitamina C sub forma de acid ascorbic. Vitamina C este esentiala pentru absorbtia calciului si a magneziului si este o vitamina importanta in sine.

Vitamina C, ca si vitamina B6, este esentiala pentru productia de serotonina si se spune, de asemenea, ca blocheaza eliberarea de cortizol si reduce nivelul de cortizol. Cortizolul a fost numit "hormonul stresului": nivelurile cronic ridicate pot duce la probleme de somn si la simptome legate de stres.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE