Onvision Septistop X 10 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Onvision Septistop X 10 ml - Catena

Solut­ie oftalmica lubrifanta pe baza de sare de sodiu a acidului hialuronic, trehaloza si arabinogalactan

Fara conservant­i

Descriere

Solut­ie oftalmica lubrifanta pe baza de sare de sodiu a acidului hialuronic, trehaloza si arabinogalactan, special formulate pentru tratamentul simptomatic al sindromului de ochi uscat si al simptomelor legate de factori externi si/sau de mediu.

Sarea de sodiu a acidului hialuronic confera produsului o vascoelasticitate ridicata, asigurand o hidratare mai efcienta a suprafet­ei oculare pentru a ameliora simptomele asociate cu sindromul de ochi uscat.

Arabinogalactanul este o mucopolizaharida naturala extrasa din scoart­a de Zada canadiana, cu proprietat­i lubrifante si efcienta in protect­ia corneei.

Trehaloza, in combinat­ie cu vitamina E TPGS, confera produsului proprietat­i antioxidante, precum si proprietat­i de hidratare ridicate.

Combinat­ia de arabinogalactan, trehaloza si sare de sodiu a acidului hialuronic confera produsului SWP ONVISION SEPTISTOP un efect protector si hidratant de lunga durata care, in combina­ie cu act­iunea emolienta a D-pantenolului, produce o ameliorare rapida.

Tehnologia OSD (Ophthalmic Squeeze Dispenser) reprezinta un nou sistem de eliberare a picaturilor, care asigura sterilitatea produsului fara utilizarea conservantilor.

Indicatii

SWP ONVISION SEPTISTOP este o solutie oftalmica lubrifanta indicata in tratamentul sindromului de ochi uscat, pentru protectia, hidratarea si lubrifierea suprafetei oculare.

SWP ONVISION SEPTISTOP este indicat in special in tratamentul simptomelor (de exemplu, senzatie de corp strain, disconfort, arsura sau iritatie) asociate cu factori de stres vizuali (de exemplu, utilizarea computerelor) si/sau de mediu (de exemplu, fum de tigara, vant, caldura uscata, aer conditionat etc.). Produsul poate  administrat, de asemenea, in timpul purtarii lentilelor de contact.

Mod de utilizare

Spalati-va bine pe maini inainte de a utiliza produsul.

Scoatet­i capacul prin indepartarea sigiliului de siguran­ta.

Instilat­i numarul recomandat de picaturi in fiecare ochi, tragand usor pleoapa inferioara in jos si privind in sus.

Repunet­i capacul imediat dupa utilizare.

Dozaj

Instila­ti 1-2 picaturi de SWP ONVISION SEPTISTOP in fecare ochi, de 2-3 ori pe zi.

Atent­ionari

• Nu utiliza­ti produsul in caz de hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentele acestuia.

• In caz de react­ii adverse intrerupet­i utilizarea produsului si consultat­i medicul.

• Nu utilizat­i produsul daca ambalajul nu este intact.

• Nu utilizati produsul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Data de expirare indicata se refera la produsul in ambalaj intact, depozitat corect.

• Uz oftalmic, a nu se ingera.

• Aveti grija ca varful flaconului sa nu intre in contact cu ochiul.

Compozit­ie

Arabinogalactan, trehaloza, sare de sodiu a acidului hialuronic, vitamina E-TPGS, D-pantenol, solu­tie tamponata la pH 7,20.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE