Pachet 2 cutii Femibion 1 Planificare si Sarcina X 28 comprimate + 28 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Pachet 2 cutii Femibion 1 Planificare si Sarcina X 28 comprimate + 28 capsule - Catena

Noua formula Femibion® 1 - Planificare si Sarcina vine cu mai multe beneficii pentru tine si bebelusul tau. Recomandat in primul trimestru de sarcina (pana in saptamana 12 de sarcina). 
 
Femibion® 1 - Planificare si Sarcina asigura un aport mare de folati, esential pe toata perioada sarcinii, mai ales in timpul primului trimestru. Un nivel scazut de folati la mama este un factor de risc in dezvoltarea defectelor de tub neural la fat.
 

Ce contine Femibion® 1 - Planificare si Sarcina

 
  • Vitamina D - pentru functionarea normala a sistemului imunitar si pentru sustinerea procesului de diviziune celulara normala;
  • Vitamine - complexul de vitamine B, vitamina C, vitamina E (9 vitamine importante pentru sanatatea mamei si a bebelusului);
  • Iod;
  • Seleniu;
  • Colina - contribuie la metabolismul normal al homocisteinei;
  • Fier - pentru formarea normala a globulelor rosii, a hemoglobinei; fierul reduce oboseala si extenuarea;
  • Folati - acid folic si metafolin (metafolinul este o forma de folat direct utilizabil de catre organism pe care acesta nu trebuie sa il converteasca). 
 

Ingrediente Femibion 1 Planificare si Sarcina

 
Bitartrat de colina; agent de ingrosare: celuloza microcristalina, ascorbat de calciu (vitamina C), ulei de soia complet hidrogenat, bisglicinat de fier; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza; agent de ingrosare: carboximetilceluloza de sodiu reticulata; culoare: carbonat de calciu, maltodextrina; agenti de glazurare: alcool polivinilic, polietilenglicol, talc si hidroxipropilceluloza, nicotinamida, acid: acid citric; agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi, acizi grasi si fosfat dicalcic, acetat de DL -α - tocoferil (vitamina E), pantotenat de calciu, zaharoza, amidon modificat, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), amidon, riboflavina (vitamina B2), L-metilfolat de calciu (Metafolin®), acid folic, iodura de potasiu, D-biotina, colecalciferol (vitamina D3), selenat de sodiu, cianocobalamina (vitamina B12).
 

Mod de administrare Femibion 1 Planificare si Sarcina

 
1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de apa.
 

Precautii / Atentionari Femibion 1 Planificare si Sarcina

 
Femibion® 1 - Planificare si Sarcina este destinat utilizarii ca supliment alimentar si nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
 
Produsul Femibion 1 Planificare si Sarcina nu contine substante cu potential alergenic.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE