Sanovita Sare de Himalaya roz grunjoasa, 500 g

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Sanovita Sare de Himalaya roz grunjoasa, 500 g - Catena

Sarea roz este extrasa din muntii Himalaya, iar culoarea este data de bogatia mineralelor, in special a fierului si manganului.
 

Beneficii Sare de Himalaya roz grunjoasa Sanovita

 
Sarea Himalaya de la Sanovita contine o multitudine de minerale si oligoelemente: calciu, magneziu, potasiu, cupru si iod. 
 
Consumul echilibrat si regulat de sare roz de Himalaya sustine absorbtia substantelor nutritive, elimina toxinele si echilibreaza pH-ului organismului.
 
Mineralele pe care le contine sarea roz de Himalaya au proprietati curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. 
 
Sarea de Himalaya roz grunjoasa de la Sanovita este o sare pura, ce poate fi intrebuintata in orice preparat culinar.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Culoarea urinei – informatii complete
    Culoarea urinei – informatii complete

    Culoarea urinei poate reprezenta un indicator important ale starii de sanatate. Mirosul, consistenta si culoarea sa sunt toate semne revelatoare ale stilului de viata. Acestea pot fi influentate de o…

  • Pleoape umflate – care sunt cauzele si remediile potrivite
    Pleoape umflate – care sunt cauzele si remediile potrivite

    Pleoapa este un tesut cutanat complex, pe deplin functional, care este format din gene, glande lacrimale, glande sudoripare (glandele lui Zeis sau Moll) si glande sebacee. Aceste tesuturi pot dezvolta…

  • Impactul kilogramelor in plus asupra articulatiilor
    Impactul kilogramelor in plus asupra articulatiilor

    Pe langa efectele negative foarte cunoscute pe care kilogramele in plus le au asupra organismului, precum riscul crescut de diabet si de boli cardiovasculare, acestea au multe alte efecte daunatoare aduse…

  • Ulei de rozmarin, pentru sanatatea si frumusetea pielii
    Ulei de rozmarin, pentru sanatatea si frumusetea pielii

    Dupa cum probabil stiti, uleiul de rozmarin este un ulei esential extras din planta de rozmarin. Este distilat prin metode de extractie cu abur, din florile plantei. A fost recoltat si folosit de mii…