Naturalis Bronhosuport - 7 plante + miere x 100 ml

1+50% reducere Imunovit
Naturalis Bronhosuport - 7 plante + miere x 100 ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

Naturalis Bronhosuport - 7 plante + miere x 100 ml - Catena

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, fara zahar, cu miere, sub forma de sirop care are rol antitusiv, sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea unui confort respirator. Contine 7 plante, extracte de muguri de Pin (0,05 g*/ 5ml), Scai-vanat (0,05 g*/5ml) , frunze de Patlagina (0,05 g*/5ml), flori de Tei (0,05 g*/5ml), flori de Soc (0,05 g*/5ml), fructe de Maces (0,05 g*/5ml) si Cimbrisor (0,05 g*/5ml), cu rol esential in mentinerea sanatatii cailor respiratorii si miere (0,50 g*/5ml)

Beneficii:

- ajuta la desfundarea nasului
- contribuie la buna functionare a mucoaselor
- sprijina eliminarea secretiilor bronsice in exces
- protejeaza tractul respirator
- contribuie la buna functionare a sistemului imunitar
 

Extractul de muguri de Pin ajuta la desfundarea nasului si are o actiune benefica asupra gatului si cailor respiratorii obstructionate.

Extractul de Scai-vanat ajuta la obtinerea confortului respirator datorita saponinelor prezente in aceasta planta.

Patlagina contine substantele bioactive care ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin functionarea normala a mucoaselor si eliminarea secretiilor bronsice. Asocierea extractului de frunze de patlagina cu cel de flori de tei ajuta la fluidificarea secretiilor bronhice si la protejarea mucoasei tractului respirator.

Extractul de Tei sustine imunitatea organismului, are efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale si sustine expectoratia. Ajuta la instalarea somnului si la mentinerea unui somn sanatos.

Extractul de Soc sustine sistemul imunitar si are un efect placut asupra pentru tusei si raguselii.

Extractul de Cimbrisor sustine sanatatea cailor respiratorii superioare avand efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.

Extractul de Maces sustine sanatatea cailor respiratorii, starea de bine si contribuie la apararea si sustinerea naturala a organismului.

Mierea este un produs rezultat din nectarul albinelor, folosita de secole pentru usurarea respiratiei si ameliorarea neplacerilor de la nivelul tractului respirator superior.

 

Mod de administrare

Copii de peste 3 ani: cate 1 lingurita de sirop x 5 ml de 2-3 ori sirop pe zi.

Adulti: Cate 2 lingurite x 5 ml de 3 ori pe zi.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE