Naturalis Bronhosuport 7 plante + miere x 100 ml

3 la preț de 2
Naturalis Bronhosuport 7 plante + miere x 100 ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis Bronhosuport 7 plante + miere x 100 ml - Catena

Naturalis BronhoSuport 7 plante + miere este un supliment alimentar, fara zahar, cu miere, sub forma de sirop antitusiv, sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea unui confort respirator.

Contine 7 plante, extracte de muguri de Pin (0,05 g*/ 5ml), Scai-vanat (0,05 g*/5ml) , frunze de Patlagina (0,05 g*/5ml), flori de Tei (0,05 g*/5ml), flori de Soc (0,05 g*/5ml), fructe de Maces (0,05 g*/5ml) si Cimbrisor (0,05 g*/5ml), cu rol esential in mentinerea sanatatii cailor respiratorii si miere (0,50 g*/5ml).

Beneficii Naturalis Bronhosuport 7 plante + miere:

 • ajuta la desfundarea nasului;
 • contribuie la buna functionare a mucoaselor;
 • sprijina eliminarea secretiilor bronsice in exces;
 • protejeaza tractul respirator;
 • contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
 

Extractul de muguri de Pin ajuta la desfundarea nasului si are o actiune benefica asupra gatului si cailor respiratorii obstructionate.

Extractul de Scai-vanat ajuta la obtinerea confortului respirator datorita saponinelor prezente in aceasta planta.

Patlagina contine substantele bioactive care ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin functionarea normala a mucoaselor si eliminarea secretiilor bronsice. Asocierea extractului de frunze de patlagina cu cel de flori de tei ajuta la fluidificarea secretiilor bronhice si la protejarea mucoasei tractului respirator.

Extractul de Tei sustine imunitatea organismului, are efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale si sustine expectoratia. Ajuta la instalarea somnului si la mentinerea unui somn sanatos.

Extractul de Soc sustine sistemul imunitar si are un efect placut asupra pentru tusei si raguselii.

Extractul de Cimbrisor sustine sanatatea cailor respiratorii superioare avand efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.

Extractul de Maces sustine sanatatea cailor respiratorii, starea de bine si contribuie la apararea si sustinerea naturala a organismului.

Mierea este un produs rezultat din nectarul albinelor, folosita de secole pentru usurarea respiratiei si ameliorarea neplacerilor de la nivelul tractului respirator superior.

Mod de administrare Naturalis Bronhosuport 7 plante + miere 

 

Copii de peste 3 ani: cate 1 lingurita de sirop de tuse x 5 ml de 2-3 ori pe zi.

Adulti: Cate 2 lingurite de sirop de tuse x 5 ml de 3 ori pe zi.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Insomnie - cauze si remedii
  Insomnie - cauze si remedii

  Orice om poate experimenta, la un moment dat in viata, o noapte alba, independent de voia sa. Ce e de facut, insa, atunci cand, tot mai des, Mos Ene intarzie sa apara? Orele de somn pierdute au consecinte…

 • Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa
  Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa

  Glezna este o articulatie care uneste gamba cu piciorul. Tibia si fibula sunt cele doua oase aflate la nivelul gambei care impreuna cu os numit talus formeaza glezna. Ligamentele sunt cele care asigura…

 • Hiperglicemie. Simptome glicemie mare
  Hiperglicemie. Simptome glicemie mare

  Glicemia mare sau hiperglicemia este asociata cu diabetul si se caracterizeaza prin aparitia unor simptome precum stare de voma, foame si sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Daca…

 • Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022
  Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022

  Competitia de alergare Baneasa Forest Run, a avut loc duminica, 10 aprilie, in inima padurii Baneasa din Bucuresti. Acest eveniment de alergare pentru amatori, are doua editii anuale, de primavara si…